Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
Ik blogde eerder al een soepje van Piet Huysentruyt, meer bepaald de venkelsoep met zalm en pancetta en ook dit recept dat ik gewoon uit de Dag Allemaal[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beTussen de solden en de Olympische Spelen door (ik vind dat ze van shoppen ook een Olympische discipline moeten maken, want op dagen als vandaag heb je best een[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten 2 eetlepels olijfolie 1 zak roerbakmix (400 g) 2 zakken romige mosterdsoep (a 400 ml) ½ zakje verse peterselie (a 30 g) 1 schaaltje[...]
Bron: ah.nlIk had dit bijna Christien's vissoep genoemd want dit is de vissoep zoals ik deze het allerlekkerste vind: - de vis wordt niet gepureerd: je komt lekkere[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIk had dit bijna Christien's vissoep genoemd want dit is vissoep zoals ik zelf het allerlekkerste vind: - de vis wordt niet gepureerd: je komt lekkere stukjes[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlvoor 4 personen 2 eetlepels olijfolie 1 zak roerbakmix (400 g) 2 zakken romige mosterdsoep (a 400 ml) 1/2 zakje verse peterselie (a 30 g) 1 schaaltje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen ? 2 eetlepels olijfolie ? 1 zak roerbakmix (400 g) ? 2 zakken romige mosterdsoep (a 400 ml) ? 1/2 zakje verse peterselie (a 30 g) ? 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 bruine pistolets 3 eetlepels olijfolie 1 zak ratatouille groentemix a 400 gram 2 bikken tomaatblokjes a 400 gram 2 bisbouillonblokjes 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 4 bruine pistolets (afbak) - 3 eetl. olijfolie - 1 zak ratatouille groentemix (400 gram) - 2 blikken tomaatblokjes (a 400 gram) - 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 eetlepels olijfolie 1 zak roerbakmix (400 g) 2 zakken romige mosterdsoep (a 400 ml) 1/2 zakje verse peterselie (a 30 g) 1 schaaltje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen ? 2 eetlepels olijfolie ? 1 zak roerbakmix (400 g) ? 2 zakken romige mosterdsoep (a 400 ml) ? 1/2 zakje verse peterselie (a 30 g) ? 1[...]
Bron: smulweb.nl