Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
Aspergesoep maak ik altijd van asperges uit een potje, zo kun je het wat vaker eten dan alleen in het aspergeseizoen, want we vinden deze soep erg lekker.[...]
Bron: potjesenpannen.blogspot.nlIngrediënten Porties : 8 400 g bruine linzen 2 liter kippenbouillon 1 ui, in blokjes gesneden 4 eetlepels (60 ml) tomatenpuree 2 teentjes knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 2 knoflookteentjes 1 eetlepel Alpro Margarine 500 g champignons 1 citroen 3 dl water 1 dessertlepel groentebouillon 150 ml Alpro Cuisine 1[...]
Bron: smulweb.nlDe tweede dag van de challenge is ook al voorbij. Het gaat goed! Ik heb veel energie, geen honger en kom steeds meer op goede ideeën. Na het kopen van een[...]
Bron: foodiesign.blogspot.comDeze komt zonder grappen knap veel in de buurt van de ekte ekte van de Chinees. Voor minimaal 3 koppen: liter water kippenbouillonblokje +- 500g blik/pak[...]
Bron: cluelessculinary.blogspot.nlAardpeer schillen en gaar koken in lichte bouillon. Mengsel van yoghurt scheutje room, citroensap & schil maken. Aardpeer pureren. Mengsel yoghurt erdoor.[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlVenkel, aardappel, komijn, citroensap. Garneren met platte peterselie.
Bron: vrijgevig.blogspot.nlGoedenavond! Vanavond heb ik voor het eerst in m'n leven pindasoep gemaakt. Ik vroeg me altijd af of dit niet gewoon een soort slappe satésaus-soep zou zijn,[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlHaast een herfstsoepje met een flink hartige smaak, maar het idee van de walnoten met citroenschil leek me weer eens wat anders. En dat was het ook. Een goed[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDe soep is al bijna op, daarom maar een foto van de hoofdingrediënten! zonnebloemolie 1 grote ui 2 tl sambal badjak 2 ons pindakaas met nootjes 3 ons[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlvoor 6 personen 10 cl Cointreau 10 cl Rietsuikersiroop (zelf te bereiden) 10 cl Citroensap 1 fles gekoelde Champagne 20-tal ijsblokjes 3 citroenen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 3 personen 1 lit vis- of kippenbouillon 4 stengels citroengras (sereh) 3 limoenen 2 kleine rode Spaanse pepers, in ringetjes 6 takjes koriander 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 8 grote gepelde gamba's; olijfolie; 3/4 dl. kippenbouillon; 100 g. tauge; 3 dl. kokosmelk; 1 tl. palm- of rietsuiker; zout; 3 tl. sambal;[...]
Bron: smulweb.nl