Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
Een snufje van dit.... Men neme…..een snufje dragon, flink wat kerrie, paar theelepels tamarindepasta, knoflook, kippenbouillon, ketjap manis, zout,[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlGoulash is oorspronkelijk een Hongaars stoofvleesgerecht. Goulash is heel lekker bij bijvoorbeeld frietjes, rijst of gekookte pasta. Een meer waterige versie[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlEen hele tijd geleden heb ik een zak gedroogde mungbonen gekocht. We hebben ze toen verwerkt in gekruide rijst, maar daarna zijn de mungbonen een beetje in[...]
Bron: supersisterssuperfood.blogspot.nlMijn moeder maakt heerlijke tomatensoep. Zij maakt een meer Italiaanse variant met bassilicum. Aangezien haar soep gewoon heel lekker is werd het tijd voor[...]
Bron: ikzitop.blogspot.nlAfgelopen weekend was het behoorlijk herfstweer; storm, regen en onweer, alles is voorbij gekomen. Gelukkig hier en daar ook een klein zonnetje. Op het strand[...]
Bron: martinehilverda.blogspot.nlGoulash is oorspronkelijk een Hongaars stoofvleesgerecht. Goulash is heel lekker bij bijvoorbeeld frietjes, rijst of gekookte pasta. Een meer waterige versie[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlEncebollado de pescado Een ontbijtrecept uit Ecuador tegen een kater. In Ecuador schijn je veel recepten tegen katers te hebben. Ik heb het gewoon ‘s[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlMisschien een beetje raar om van boerenkool de eerste keer geen stamppot te maken. En ook geen 'kale chips' of groene smoothie - maar gewoon soep. Ik was bezig[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlNiet gelijk ontmoedigd raken bij het zien van de ingrediëntenlijst!. Het zijn voornamelijk kruiden en deze geven juist die bijzondere smaak aan deze[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIk kook graag met de speltkorrels van mijn overbuurman Landgoud . Deze korrels zijn van het oerras Oberkelner Rotkorn . Ik gebruik deze korrels steeds vaker[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlvoor 3 personen - 200 gram rode linzen - een kwart rood pepertje, heel fijn gesneden - vijf tenen knoflook, fijn gesneden - een grote ui, gesnipperd - 3[...]
Bron: smulweb.nlOp de valreep plaats ik nog wat eenvoudig te maken voorgerechten. Ik hou zelf erg van avocado en garnalen, dat vind je terug in een aantal recepten. Ook wil ik[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nl