Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 20 recepten
Hectische tijden in huize Morren-Klinck ;-) Het uitgeven van een nieuw kookboek, de opening van een restaurant en alles wat daarbij komt kijken. En dan hebben[...]
Bron: smakelijck.blogspot.com‘Wat zullen we morgen eens eten?’ vroeg ik aan Peter. Bietensoep ? Stelde hij voor. Nah, daar had ik geen zin in, die had ik tenslotte pas nog[...]
Bron: supersisterssuperfood.blogspot.nlSaoto Soep (Surinaams), Soto Ajam (Indonesisch), oftewel Multi-Culti-Kippensoep. Suriname en Indonesië liggen een behoorlijk eind uit elkaar, maar door het[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlEen paar dagen later dan gepland, maar nu staat het receptje voor deze heerlijke pompoensoep eindelijk online. Een goede timing want het is morgen Halloween![...]
Bron: happyfoodz.blogspot.nlVanmorgen stond ik rond 6u30, nog half slapend, al soep te maken. Inderdaad ja, dat hebben jullie goed gelezen, 6u30. Ik weet het, hoe zot kan je worden !? Het[...]
Bron: peggyspastime.blogspot.beWij zijn echt dol op vers gemaakte soep. De herfst komt er weer aan, het wordt weer wat kouder en daarom genoeg redenen om vaker soep te eten! Voor dit gerecht[...]
Bron: threegirlsonekitchen.blogspot.nlMinimaal één keer per week maak ik soep. Makkelijk vind ik het. Je krijgt snel je portie groenten binnen en je kunt vaak meerdere keren van eten. Door de[...]
Bron: threegirlsonekitchen.blogspot.nlNiet voor niets is de kip-kerriesalade favoriet in Nederland. Kip-kerrie is gewoon een lekkere combinatie, zoals in deze soep. Voor mensen zoals ik, die meer[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlNiet gelijk ontmoedigd raken bij het zien van de ingrediëntenlijst!. Het zijn voornamelijk kruiden en deze geven juist die bijzondere smaak aan deze[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlSoep, soep, soep, soep. Het is weer soeptijd. Deze keer bloemkoolsoep met wat kerrie en hierin gegaarde kip. Ik heb van een hele kip kippenbouillon gemaakt en[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlIk kook graag met de speltkorrels van mijn overbuurman Landgoud . Deze korrels zijn van het oerras Oberkelner Rotkorn . Ik gebruik deze korrels steeds vaker[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlvoor 4 personen * 1 pompoen (geschild, ontpit en in blokjes) * 1 tot 1,5 l groentebouillon * 1 blikje kokosmelk * 2 uien (gesnipperd) * 0,5 rode chilipeper[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 teen knoflook 2 tengels bleekselderij 1 cm verse gemberwortel 2 el olijfolie 1 tl gemalen komijn (djinten) 1 tl gemalen koriander[...]
Bron: smulweb.nl