Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Dit recept is van Bram Bonami, uit de beste hobbykok van Vlaanderen. Voor de soldaatjes boter ongesneden wit brood Vissoep 1 chorizoworst in plakjes en ontveld[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIk blogde eerder al een soepje van Piet Huysentruyt, meer bepaald de venkelsoep met zalm en pancetta en ook dit recept dat ik gewoon uit de Dag Allemaal[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.bevoor 4 personen 1000 cc runderbouillon 1 kleine venkelknol 1 kleine winterwortel 50 cc room culinair 20 gr boter 150
Bron: smulweb.nlWanneer ik naar Spermalie ga, dan geef ik mijn ogen altijd de kost en neus (letterlijk en figuurlijk) met veel belangstelling in de potten van de aanpalende[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beTussen de solden en de Olympische Spelen door (ik vind dat ze van shoppen ook een Olympische discipline moeten maken, want op dagen als vandaag heb je best een[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beVenkel is een hele aparte groente waar je van alles mee kunt, bijvoorbeeld soep maken! Venkel-courgette soep Ingrediënten: 1 sjalot 50 gram boter 2 blokjes[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlVan het weekend heb ik Ossenstaartsoep gemaakt. Mijn moeder maakte het vroeger weleens en ik was erg benieuwd naar de smaak. Daarna heb ik geimproviseerd met[...]
Bron: ikzitop.blogspot.nlOp mijn werk maak ik tussen de middag graag soep.Ik eet zo min mogelijk brood dus een maaltijdsoepje gaat er dan wel in. Inmiddels kook ik 6 liter soep en het[...]
Bron: gezondsmullen.blogspot.nlHet was echt heel lekker, moet je echt ook eens maken. Ik dacht eerst dat het aan mij lag, want behalve het ontbijt had ik de hele dag niets gegeten. Maar mijn[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlMisschien een beetje raar om van boerenkool de eerste keer geen stamppot te maken. En ook geen 'kale chips' of groene smoothie - maar gewoon soep. Ik was bezig[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlvoor 4 personen 1 uitje, 1 teentje knoflook, 1 venkelknolletje, 25 gram boter, 1/2 eetlepel mosterd, 1 1/2 visbouillontables, 1 dl creme fraiche, 2 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nl