Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 19 recepten
Niet voor niets is de kip-kerriesalade favoriet in Nederland. Kip-kerrie is gewoon een lekkere combinatie, zoals in deze soep. Voor mensen zoals ik, die meer[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlThaise bouillon met citroengras, soja en waterkastanjes.. Ingrediënten 1 stengel citroengras 600 ml groenten bouillon 200gram soja 100 gr waterkastanje 2 tl[...]
Bron: bhaktamagazijn.blogspot.comvoor 8 personen 1 verse kip (ca. 800 gram), 300 gram gehakt h.o.h., 4 kippenbouillonblokjes, 1 kipkruidenbuiltje, 1 pakje Honig Chinese kippensoep, klein[...]
Bron: smulweb.nlvoor 3 personen 1 lit vis- of kippenbouillon 4 stengels citroengras (sereh) 3 limoenen 2 kleine rode Spaanse pepers, in ringetjes 6 takjes koriander 2[...]
Bron: smulweb.nlDeze maand deed ik weer mee met de foodblogswap en ik mocht koken van Anita's potjes en pannen wat ik superleuk vond want ik volg haar blog al een tijdje, ze[...]
Bron: gewoonlekkerkoken.blogspot.nlIk ben de laatste tijd nogal info curry. Nee, laat ik het anders zeggen. Ik ben de laatste tijd nogal verslingerd aan kokos. Gemalen, kokosmatten en kokosmelk.[...]
Bron: spruitjeszijnnietvies.blogspot.comSaoto Soep Deze soep is zo lekker..... Of je nu de surinaamse, javaanse of indonesische versie neemt Het lijkt door de ingredienten een gedoe maar dat is het[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlIngrediënten 300 g biefstuk 2 rode pepers 3 bosuitjes 1 stengel sereh (citroengras) 3 vleesbouillontabletten zout 250 g udon-noedels (of 8 mienestjes) 3[...]
Bron: ah.nlIngrediënten voor ongeveer 4 liter: 3 l kippen- of groentebouillon 40 g currypasta `tikka masala` 800 g pompoen (vruchtvlees) 2 dikke uien 2 stoofappels[...]
Bron: smulweb.nl't was gisteren eindelijk zo ver: 't kookschooljaar is terug van start gegaan. Mijn nieuwe map kocht ik al eind juli om jullie maar een idee te geven hoezeer[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDe wereld op zijn kop. Normaal schrijf ik eerst een review van een kookboek om er daarna (vaak veel te lang daarna, wegens drukke werk-, kook-, blog- of[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.bevoor 8 personen *300 Gram gemengde paddestoelen *Citroenolijfolie *700 gram vis naar keuze *400 gram gepelde garnaaltjes *250 ml witte wijn naar keuze[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 4 eetlepels olijfolie 200 g salami (in blokjes) 1 grote ui (gesnipperd) 500 g aardappels (in blokjes) 1 eetlepel verse tijm (blaadjes, zakje[...]
Bron: ah.nlSoep van prei en aardappelen is een klassieker. In Frankrijk hebben ze er schitterende namen voor bedacht. Daar heet deze soep "potage parmentier" of[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlDit recept is van Bram Bonami, uit de beste hobbykok van Vlaanderen. Voor de soldaatjes boter ongesneden wit brood Vissoep 1 chorizoworst in plakjes en ontveld[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlPascale Naessens, fotomodel, presentatrice, tv kok is de best verkopende culinaire auteur in België. Ze creëert gezonde en makkelijk te bereiden maaltijden,[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlOp de valreep plaats ik nog wat eenvoudig te maken voorgerechten. Ik hou zelf erg van avocado en garnalen, dat vind je terug in een aantal recepten. Ook wil ik[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nl