Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 126 recepten
*Ingrediënten (4 personen) 1 kg superrijpe tomaten 1 liter kippenbouillon 1 wortel (geschild en grof geraspt) 1 ui (fijn gehakt) 2 eidooiers 1 teentje knoflook[...]
Bron: mijn-keuken.blogspot.nlErwtensoep hoort voor mij echt bij de winter. Tijdens de lente of zomer heb ik er nooit zin in, maar zodra het buiten guur en donkerder wordt komt deze soep op[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlIngrediënten voor 4 personen 2 kg mosselen 4 sjalotten fijngehakt Voor de bouillon: Visbouillonblokje (of maak zelf visbouillon van graten e.d.) 1 ui[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlBasic recepten pleeg ik niet om mijn blog te zetten. Dit blog is tenslotte opgezet om nieuwe recepten aan mijn zus in Zuid Frankrijk en visa versa door te[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten 500 g worteltjes 1 ui 1 tl gember 2 el olie 1 tl gemalen komijn (djinten) 1 tl kerrie 1 liter kraanwater 1 tablet groentebouillon (van[...]
Bron: ah.nlTijd voor erwtensoep!! Nu het weer kouder wordt is dit echt mijn lievelings soep. Komt ook nog eens goed uit, zo eet ik meer peulvruchten en hoef ik geen[...]
Bron: gezondlevenvanjacoline.blogspot.nlIngrediënten Porties: 3 1 eetlepel olijfolie 1 ui, dun gesneden 2 wortels, in plakjes gesneden 1 wortelpeterselie, in blokjes gesneden 1/2 knolselderij,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 2 liter groentebouillon (1 blokje voor groentebouillon en 1 blokje voor groene kruiden bouillon) olie voor bakken 1 ui, fijn 2 gele courgette,[...]
Bron: smulweb.nlBasissetje kerriesoep Vandaag een verzoeknummer met een lange voorgeschiedenis. Ik wisselde met wat culinair gezinden recepten uit, één van hen maakte weer een[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlHet is aspergeseizoen! De standaardgerechten met asperges zijn heerlijk, maar die kennen we natuurlijk allemaal wel. Hierbij eens iets anders! Om dit gerecht[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlHet oog wil ook wat als je eet. En als je deze soep op je bord ziet, word je er bepaald niet vrolijk van. De soep heeft een wat grauwe kleur en is grof van[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nl