Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 134 recepten
Ingrediënten Porties: 4 2 uien, gesneden 500 gr lamsvlees, in blokjes zout en peper naar smaak 1 blik/zak minestronesoep 1 pakket dumplings (optioneel)[...]
Bron: allrecipes.nlAls je fan bent van goulash dan is deze soep ook zeer zeker een aanrader! Heerlijk nu het buiten nog wat koud en guur is, en er de hele middag een soep staat[...]
Bron: smakelijck.blogspot.comVoorgerecht: Franse uiensoep Vanwege de leuke reacties op facebook, (bedankt!) plaats ik vandaag nog een soep recept. Al heel lang ben ik op zoek naar een[...]
Bron: gezondlevenvanjacoline.blogspot.nlRomige champignonsoep Champignonsoep maken is lekker en leuk. Gebruik wel altijd lekker verse champignons en dan bedoel ik niet van die witte smakeloze[...]
Bron: gezondlevenvanjacoline.blogspot.nlMijn kleine groententuin heeft naast broccoli, courgette en knolselder, vooral veel pompoen voortgebracht. Een overvloed met een zekere creativiteit tot[...]
Bron: vitalevoeding.blogspot.beIt's the inside that counts ! Ik vind het maar een lelijk ding, maar oh, wat is 'ie lekker en ideaal voor soep, pureetjes of bijvoorbeeld in een stamppot. Ik[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comVerse tomaten 1kg Pakje gepureerde tomaten 500ml 4 vleesbouillonblokjes Zout en peper Italiaanse kruiden 2 uien 3 eetlepels olijfolie 250gr ongekruid gehakt 1[...]
Bron: smulweb.nlDit is een prachtige oranje en vegetarische soep, zacht van smaak, met een kleine bite door de gember. Wat je over houdt kan je prima invriezen. Wortelsoep met[...]
Bron: thuisindekeuken.blogspot.nlBen je ook zo gek op kerrie? Een heerlijk kerriesausje bij de rijst of over de bloemkool? Probeer dan ook eens deze overheerlijke kerriesoep. Elke keer weer[...]
Bron: marlonsebel.blogspot.nlHet is aspergeseizoen! De standaardgerechten met asperges zijn heerlijk, maar die kennen we natuurlijk allemaal wel. Hierbij eens iets anders! Om dit gerecht[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlDe wereld op zijn kop. Normaal schrijf ik eerst een review van een kookboek om er daarna (vaak veel te lang daarna, wegens drukke werk-, kook-, blog- of[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.be