Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 24 recepten
Aspergesoep met tomaat-komkommersalade & speltbrood De aspergetijd is aangebroken en aangezien hij gemiddeld maar 2 maanden in Nederland duurt, moeten we[...]
Bron: martinehilverda.blogspot.nlIngrediënten 6 sneetjes oud witbrood 1 kleine ui 1 teentje knoflook ½ komkommer 1 pak gezeefde tomaten (500 ml) 1 dl olijfolie zout en peper 150 g[...]
Bron: ah.nlKomkommer Soep Komkommer eten we doorgaans koud, maar de zachte groente is ook perfect geschikt om er soep van te maken. Als smaakmaker gebruikt Jeroen[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlJamie`s Koele Lentesoep Dit lichte frisse soepje stond in de A.H van Appie Mooi lentegroen van kleur en koud Lekker veel kruiden.... Dus heerlijk gezond ook[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlLichte frisse soep voor als het heel warm is. Ingrediënten : 2 komkommers 2 avocado's 2 uien 1 teentje knoflook 0.5 limoen 0.5 tl cayennepeper 1 l koude[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet komt vrijwel nooit voor dat ik mosselen overhoud. Maar als ik ze overhoud, maak ik er de volgende dag altijd deze heerlijke en mooie soep van. Ingrediënten[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten (voor 2 personen): *1 grote sjalot *1 komkommer *1 moot wilde zalm (van ongeveer 125 tot 150 gram) *1 eetlepel olijfolie *2 eetlepels limoensap *1[...]
Bron: bijsanaantafel.blogspot.nlNadat we terug waren van ons tripje naar de Ardennen had ik zin om weer eens een lekker vers pannetje soep te maken. Omdat het nog steeds hoogzomer is koos ik[...]
Bron: gewoonlekkerkoken.blogspot.nlIngrediënten 1 brood (pave campagnard) 100 ml olijfolie extra vierge 3 tenen knoflook (geperst) ½ tl gemalen komijn (djinten) 8 trostomaten 1[...]
Bron: ah.nlKnoflook & ui. Rode peper, komijn, gember, koriander & kaneel. Wortels, eventueel verschillende kleuren. Bouillon erbij. Met staafmixer pureren.[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlIngrediënten 2 komkommers (in stukken) 1 el olie 1 tl gemalen komijn (djinten) 2 tl tuinkruidenbouillonpoeder 700 ml volle yoghurt ½ zakje verse[...]
Bron: ah.nlVandaag soep gemaakt en ze was dubbelgroen. Een keer groen omdat ze nu eenmaal die kleur had en een andere keer groen omdat ze voor het grootste gedeelte met[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beIngrediënten (voor 2 personen): *1 grote sjalot *1 komkommer *1 moot wilde zalm (van ongeveer 125 tot 150 gram) *1 eetlepel olijfolie *2 eetlepels limoensap *1[...]
Bron: bijsanaantafel.blogspot.nlHier ben ik dan weer met mijn nieuwe laptop :-). Heb het bloggen wel gemist, moet ik zeggen. De gezellige decembermaand is inmiddels aangebroken. Er is veel[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlZonder jas op de laatste dag van september, dat vieren we met een zomer soepje! Ik had nog nooit eerder koude soep gemaakt en alhoewel het de eerste happen[...]
Bron: veggievariation.blogspot.nlDe wereld op zijn kop. Normaal schrijf ik eerst een review van een kookboek om er daarna (vaak veel te lang daarna, wegens drukke werk-, kook-, blog- of[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.bevoor 4 personen Olijfolie 1 klein uitje, grof gesneden 1 flinke teen knoflook, fijngesneden 1 stronk broccoli, in kleine roosjes zeezout en versgemalen peper[...]
Bron: smulweb.nl