Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 44 recepten
Ingrediënten voor 4 personen 2 kg mosselen 4 sjalotten fijngehakt Voor de bouillon: Visbouillonblokje (of maak zelf visbouillon van graten e.d.) 1 ui[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet was weer tijd voor een lekker soepje. Ik ben dol op tomatensoep en ik zag bij Masterchef geroosterde tomatensoep langs komen. Leek mij erg lekker. Ik heb[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nl‘Wat zullen we morgen eens eten?’ vroeg ik aan Peter. Bietensoep ? Stelde hij voor. Nah, daar had ik geen zin in, die had ik tenslotte pas nog[...]
Bron: supersisterssuperfood.blogspot.nlLaat het buiten maar vriezen, wij eten een dampende kom soep! Minestrone is een 'alles in één soep', met een overvloed aan groenten. Eenmaal alle ingrediënten[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beIk doe deze maand voor het eerst mee aan de foodblogswap . Daarbij koken verschillende bloggers van elkaars blog. Ik mocht iets uitkiezen op De Pan van Pien .[...]
Bron: lepeltjeliefde.blogspot.nlMet dit recept kun je zonder het gebruik van bloem en relatief weinig vet een gebonden soep maken. De soep is vullend en vol vitaminen en vezels als het niet[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlvoor 6 personen 1/2 ltr gezeefde tomaten - 100 gr sjalotjes - 1 teentje knoflook - 1 bakje à 200 gr gekookte gamba`s met schil - 1 steranijs - 1/4 ltr[...]
Bron: smulweb.nlHi there! Gisteravond wilde ik nog een blogje typen over de wortelsoep die ik voor een vriendinnendiner maakte, maar m'n mac viel uit. Bummer. Dan maar snel[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlvoor 6 personen 300-400 gram zoete aardappelen, in blokjes 1 sjalot, fijngehakt eventueel 1 knoflookteen, uit de pers klontje boter 500 ml slagroom 250 ml[...]
Bron: smulweb.nlEerder deze week schreef ik in mijn blog “Valentijnsdag” over mijn nieuwste culinaire obsessie (http://evaverwondert.blogspot.com/): Het kookboek[...]
Bron: evakooktover.blogspot.nlEen lekkere romige soep vol met champignons... heerlijk. Hij is erg simpel te maken. Lekker als lunch met een cracker of boterham of als voorgerecht. Recept[...]
Bron: uitmijnkeukentje.blogspot.nlDeze vissoep moet elke visliefhebber eigenlijk uitproberen! Er lijkt nogal veel knoflook in te zitten, maar omdat je de knoflook poft gaat de scherpe smaak er[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlAspergesoep met tomaat-komkommersalade & speltbrood De aspergetijd is aangebroken en aangezien hij gemiddeld maar 2 maanden in Nederland duurt, moeten we[...]
Bron: martinehilverda.blogspot.nlHet is weer maandag dus het is Meatless Monday (one day a week, cut out meat). Dat treft, want ik heb zojuist weer een nieuw kookboek gekocht. Dit keer[...]
Bron: evakooktover.blogspot.nl