Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 20 recepten
Er gaat niets boven een zelfgebouwd soepje! Schrik niet van de bereidingstijd, want 75 minuten daarvan is oventijd voor het roosteren van je paprika’s! 4[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nl1 sjalotje gesnipper 1 teentje knoflook fijn gehakt 1 eetlepel olijfolie 400 ml groente of vis bouillon 50 ml kookroom 50 ml witte wijn 2 tomaten ontvelt in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 sjalotje, gesnipperd 1 teentje knoflook, gehakt 1 el olijfolie 400 ml vis- of groentebouillon 50 ml witte wijn 50 ml kookroom 2 tomaten,[...]
Bron: smulweb.nlMosselsoep: Mosselen...de een gruwt ervan en de ander vind ze overheerlijk En je kunt erzoveel mee doen.... Gekookt uit het Mosselpannetje of gebakken, Als[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlEen heerlijke winterse soep 1 kilo topinamboertjes (aardperen) 2 sjalotten olijfolie 200 ml witte wijn 800 ml groentebouillon 1 dl slagroom 150 g[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlOndanks dat er courgette op mijn boodschappenbriefje stond kwam ik met aubergine thuis. Het soepje uit het kookboek "Echt eten met de groenten van Jon" van[...]
Bron: dailystuffandmore.blogspot.comVenkel is een hele aparte groente waar je van alles mee kunt, bijvoorbeeld soep maken! Venkel-courgette soep Ingrediënten: 1 sjalot 50 gram boter 2 blokjes[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlIngrediënten voor 4 personen 2 kg mosselen 4 sjalotten fijngehakt Voor de bouillon: Visbouillonblokje (of maak zelf visbouillon van graten e.d.) 1 ui[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen 2 eetlepels boter 4 eetlepels olijfolie 2 sjalotten 400 gram champignons 3 groene paprika`s 500 gram aardappelen 2 liter groentebouillon 50 ml[...]
Bron: smulweb.nlMINESTRA DI BROCCOLI E SALSICCIA Ingrediënten: 1,5 liter groentebouillon 60 gr sjalot 400 g broccoli 100 gr verse worst 1 dl witte wijn paprikapoeder peper[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 6 personen 1/2 ltr gezeefde tomaten - 100 gr sjalotjes - 1 teentje knoflook - 1 bakje à 200 gr gekookte gamba`s met schil - 1 steranijs - 1/4 ltr[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 300-400 gram zoete aardappelen, in blokjes 1 sjalot, fijngehakt eventueel 1 knoflookteen, uit de pers klontje boter 500 ml slagroom 250 ml[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen Hokkaido pompoen (de bolle oranje) van plm. 1 kilogram 3 sjalotjes of 1 ui 2 teentjes knoflook 2 eetlepels zonnebloemolie 10 gram (room)boter[...]
Bron: smulweb.nlEen lekkere romige soep vol met champignons... heerlijk. Hij is erg simpel te maken. Lekker als lunch met een cracker of boterham of als voorgerecht. Recept[...]
Bron: uitmijnkeukentje.blogspot.nlDeze vissoep moet elke visliefhebber eigenlijk uitproberen! Er lijkt nogal veel knoflook in te zitten, maar omdat je de knoflook poft gaat de scherpe smaak er[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlAspergesoep met tomaat-komkommersalade & speltbrood De aspergetijd is aangebroken en aangezien hij gemiddeld maar 2 maanden in Nederland duurt, moeten we[...]
Bron: martinehilverda.blogspot.nlPastinaak is een ‘vergeten groente’ zoals men dat noemt. Geen idee hoe dat ooit gebeurd is, want ze zijn super lekker en je kunt er van alles mee;[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nl