Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 133 recepten
Ingrediënten Porties : 4 400 gr prei, fijngesneden 200 gr bleekselderij, gehakt 100 gr ui, gesnipperd 1 teentje knoflook, fijngesneden wat olie 500 gr[...]
Bron: allrecipes.nl2 uien, 2 el olie, 250 gram gehakt, blik tomaten (gepureerd), 2 vleesbouillontabletten, 1 pot witte bonen in tomatensaus (850 gram), 200 gram diepvries[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 4 personen 2 el. gedroogde echinaceawortel. 2 dl. vers gekookt water. 5 el gojibessen, vers of gedroogd. 2 liter kippebouillon(zelf gemaakt of van[...]
Bron: smulweb.nlVerse tomaten 1kg Pakje gepureerde tomaten 500ml 4 vleesbouillonblokjes Zout en peper Italiaanse kruiden 2 uien 3 eetlepels olijfolie 250gr ongekruid gehakt 1[...]
Bron: smulweb.nlIt's the inside that counts ! Ik vind het maar een lelijk ding, maar oh, wat is 'ie lekker en ideaal voor soep, pureetjes of bijvoorbeeld in een stamppot. Ik[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comIngrediënten Porties: 4 2 uien, gesneden 500 gr lamsvlees, in blokjes zout en peper naar smaak 1 blik/zak minestronesoep 1 pakket dumplings (optioneel)[...]
Bron: allrecipes.nlRomige champignonsoep Champignonsoep maken is lekker en leuk. Gebruik wel altijd lekker verse champignons en dan bedoel ik niet van die witte smakeloze[...]
Bron: gezondlevenvanjacoline.blogspot.nlVoorgerecht: Franse uiensoep Vanwege de leuke reacties op facebook, (bedankt!) plaats ik vandaag nog een soep recept. Al heel lang ben ik op zoek naar een[...]
Bron: gezondlevenvanjacoline.blogspot.nlAls je fan bent van goulash dan is deze soep ook zeer zeker een aanrader! Heerlijk nu het buiten nog wat koud en guur is, en er de hele middag een soep staat[...]
Bron: smakelijck.blogspot.comDe wereld op zijn kop. Normaal schrijf ik eerst een review van een kookboek om er daarna (vaak veel te lang daarna, wegens drukke werk-, kook-, blog- of[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beWat hebben we vandaag geleerd in onze kookles aan Spermalie? Hoe je peterselie moet hakken zodat hij zeker 2 dagen houdbaar èn makkelijk strooibaar blijft! Een[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beVoor het slapengaan, sla ik altijd nog een kookboek of -tijdschrift open. Ik weet het, ik heb rare gewoonten... Een normale vrouw leest "50 tinten grijs", ik[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beWie van Indiaas eten houdt zou beslist deze soep eens moeten maken. Waarschijnlijk is het de combinatie van kokos, gember en de scherpe harissa waardoor ik[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlRegelmatig gebruik ik bouillon voor in soepen en sauzen. Als ik kippensoep of groentesoep kook trek ik echt bouillon van vlees en groenten. Dat is best veel[...]
Bron: potjesenpannen.blogspot.nlJa, je leest het goed: erwtensoep in een fleecedeken.. Erwtensoep maken vind ik altijd een heel werk omdat je er zeker een lange middag voor uit moet trekken.[...]
Bron: potjesenpannen.blogspot.nl