Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 54 recepten
Ingrediënten Porties : 3 50 gr boter 1 kleine ui, gesnipperd 1 prei 225 gr gekookte en in blokjes gesneden of geraspte ham 455 gr bevroren erwten of[...]
Bron: allrecipes.nlPastinaaksoep met pastinaakchips 'n Lekker soepje voor het weekend! Gemaakt van een − al lang niet meer − vergeten groente: pastinaak. Wat heb je[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.com3 l water - 1 ui - 6 kruidnagelen - 3 laurierblaadjes - 2 rundvlees bouillon blokjes - 200 à 250 gr soepvlees - 1½ streng vermicelli - 3 tot 5[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gram prei 1 ui 100 gram kippenlevers 20 gram boter 1 l kippenbouillon 4 stuks kippenbouten met vel 2 laurierblaadjes 12 pruimen, pitloze 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 100 gr. uien, courgettes (1 kilo) 50 gr. boter, bouquet garni(peterselie,tijm , laurier, 2 dl veg.tuinkruidenbouillon, zout/peperen 4 dl.[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 2 liter groentebouillon 2 preien, alleen het witte gedeelte, in plakjes 4 middelgrote aardappelen, geschild en in blokjes[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 1 grote ui, in stukjes gesneden 2 preien, in stukjes gesneden 5 wortelen, fijngehakt 3 stengels selderij, in stukjes gesneden 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 el olijfolie, extra vergine 1 prei, in dunne schijfjes gesneden 300 g kleine, nieuwe aardappelen, in vieren gesneden 600 ml[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen * 2 el olijfolie. * 1 ui. * 500 gram aardappelen. * 1 tl tijm. * zout. * peper. * 1/2 l groente of kippe bouillon. * 1 laurierblad. * 1 snufje[...]
Bron: smulweb.nlVoor een flinke pan soep 1 ui gesnipperd, 1 venkelknol in stukken, olijfolie, 1 winterwortel in stukjes, 3 stengels bleekselderij, blikje tomatenpuree, 2 1/2[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nlNeem een grote pan en smelt daarin ongeveer 50 gram boter. Draai het vuur laag en voeg 500 gram in (dunne) ringen gesneden uien toe. Bak ze niet, maar laat ze[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl