Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 26 recepten
3 paprika`s (rood, geel, oranje) 1 venkel 1 sjalotje 1 teentje knoflook 0,5 liter water 1 groentenbouillonblokje olijfolie Hulpmiddelen Staafmixer of[...]
Bron: smulweb.nlEen scheut olijfolie 4 tenen knoflook 4 ons vastkokende piepers of krieltjes 1 ui Een stuk of vijf stengels bleekselderij heb je vast nog wel onderin je[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 1 eetl. olijfolie 1 ui, kleingesneden 2 tenen knoflook, fijngesneden 1 theel. venkelzaad 5 dl visbouillon 400 g tomaten uit[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 12 personen 1 bakje ricotta (kaas, 250 g) 50 g pijnboompitten, geroosterd 1 zakje basilicum (15 g), fijngesneden 2 teentjes knoflook, fijngesneden 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 el olijfolie 1 ui, gesnipperd 1 winterpeen in halve plakjes 1 venkel in stukken 2 teentjes knoflook uit de knijper 2 blikken tomatenblokjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 4 venkelknollen,2 grote appelen,knoflookteen,olijfolie,1/2 kaneelstok,teel.koreanderzaad,2 teel.komijnzaad,1500 gr.water,eetl.zeezout,10[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 4 venkelknollen,2 grote appelen,knoflookteen,olijfolie,1/2 kaneelstok,teel.koreanderzaad,2 teel.komijnzaad,1500 gr.water,eetl.zeezout,10[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 bakje ricotta (kaas, 250 g) 50 g pijnboompitten (geroosterd) 1 zakje basilicum ((15 g), fijngesneden) 2 teentjes knoflook (fijngesneden) 2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 venkel 2 stengels bleekselderij 2 teentjes knoflook 1 dl droge witte wijn 1 pot visfond (380 ml) zout en peper 2-3 eetlepels Japanse[...]
Bron: ah.nlBroccoli, gember, komijn, venkelzaad, ui & knoflook, kokosmelk, Turkse (chorizo-achtige) worst. 1 flinke stronk broccoli & roosjes wat kleiner snijden.[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlIngrediënten Porties : 6 700 g runderstoofvlees, zenen verwijderd, in blokjes van 2½ cm 1 ui, fijngesneden 4 tenen knoflook 4 dl runderbouillon, ontvet 4[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 8 personen * 2 grote venkelknollen * grote bos lente-ui * 1 teen knoflook * 1,5 tot 2 liter kruidenbouillon * 4 aardappelen * room culinair of slagroom *[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 flinke rode bietjes 1 venkelknol 1el ciderazijn 1el honing 200ml olijfolie 2 uien, fijngesneden 1 teentje knoflook, fijngesneden 1el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 2 grote venkelknollen met `veertjes` - 1 l vis- of groentenbouillon - 1 teentje knoflook, geplet - (room) - 1,5 ons Hollandse gepelde[...]
Bron: smulweb.nl