Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 17 recepten
voor 6 personen 300 gr. linzen, 1 flinke ui, 5 teentjes knoflook, 3 wortelen, 4 flinke rijpe tomaten, peterselie, selderie, 1 liter water, 1 bouillonblok,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gram groene asperges. zout en verse zwarte peper. 6 eetlepels olijfolie. 1 ui. 3 teentjes knoflook. 1 aardappel. 1 liter kippebouillon ([...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 4 wortels; 1 prei; 1 rode ui; 1 kleine rode peper; 4 tomaten; blikje sardientjes; 2 tenen knoflook; 1 boullion blokje; kruiden naar keuze[...]
Bron: smulweb.nlVoor een flinke pan soep 1 ui gesnipperd, 1 venkelknol in stukken, olijfolie, 1 winterwortel in stukjes, 3 stengels bleekselderij, blikje tomatenpuree, 2 1/2[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nlvoor 8 personen 1 ltr. Groentenbouillon 1 grote ui 2 kleine blikjes tomatenpuree 3 eetlepels oregano 2 blikjes gepelde tomaten 1/2 ltr gezeefde tomaten 400[...]
Bron: smulweb.nl100 gr ham (plak), 50 gr ontbijtspek (vlees is niet noodzakelijk), 20 gr boter, 2 groene paprika`s, 100 gr rijst, 1 1/2 liter vleesbouillon ( van blokjes),[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen -150 g gemalen Passendale Prelude kaas - 2 kg tomaten - 4 appelen (niet te zuur) - 1 ui - 2 stengels bleekselderij - 1 teentje knoflook - 1 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 1 rode ui 2 teentjes knoflook 3 koolrabi`s 3 stronkjes witlof 200 gr. oesterzwammen kokosolie blikje kokosmelk a 400 ml herbamare[...]
Bron: smulweb.nl500 gr Roma tomaten 500 gr Hollandse tomaten Halve knolselderij brunoise gesneden 1 Courgette brunoise gesneden 2 uien in grove stukken gehakt Takje[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 2 1 eetlepel olie 1 ui, fijngesneden 1 courgette, in stukjes 2 grote aardappels, geschild en in stukjes 500 ml tuinkruidenbouillon[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 500 gr uien, in dunne ringen gesneden 1 teentje knoflook, fijngesneden 2 eetlepels boter 1 theelepel oregano 1 theelepel[...]
Bron: allrecipes.nl