Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 31 recepten
Ingrediënten Porties : 6 4 eetl. olijfolie 1 kleine venkelknol, in blokjes van 5 mm 1 kleine bruine ui, fijngesneden 2 tenen knoflook, fijngesneden 1[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 200 gr roodbaars - 200 gr hondshaai (zeepaling genoemd) - 200 gr wijting - 200 gr kabeljauw - 500 gr mosselen - 100 gr ui - 100 gr prei - 500[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 1 eetlepels korianderzaad 2 theelepels komijnzaad 2 theelepels gedroogde oregano 1 eetlepel venkelzaad 1/2 theelepel gedroogde[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 1 groene paprika 2 rode paprika's 1 gele paprika 8 teentjes knoflook 1/2 citroen 750ml groentenbouillon 1 theel venkelzaad 1/4[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 3 eetlepels olijfolie 1 ui, in blokjes gesneden 1 prei, in dunne plakjes 1/2 kleine knolselderij, in blokjes gesneden 1/2 kleine[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 2 grote vleestomaten, zaden verwijderd en in stukken gesneden 4 trostomaten, zaden verwijderd en in stukken gesneden 250 ml[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 8 personen 6 eetlepels olijfolie 1 eetlepel balsamicoazijn 2 teentjes knoflook, fijngehakt 1 eetlepel gedroogde Italiaanse keukenkruiden 2 x 2 portobello[...]
Bron: smulweb.nlvoor 15 personen 6 st venkelknollen 3 st gesnipperd ui 2 el olijfolie 2 st gedroogd chilipepertje, verkruimeld 5 el verse dragon 3 ltr kippenbouillon 8 st[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 6 eetlepels olijfolie 1 eetlepel balsamicoazijn 2 teentjes knoflook, fijngehakt 1 eetlepel gedroogde Italiaanse keukenkruiden 2 x 2 portobello[...]
Bron: smulweb.nlvoor 15 personen 6 st venkelknollen 3 st gesnipperd ui 2 el olijfolie 2 st gedroogd chilipepertje, verkruimeld 5 el verse dragon 3 ltr kippenbouillon 8 st[...]
Bron: smulweb.nlMisschien een beetje raar om van boerenkool de eerste keer geen stamppot te maken. En ook geen 'kale chips' of groene smoothie - maar gewoon soep. Ik was bezig[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlIngrediënten 6 eetlepels olijfolie 1 eetlepel balsamicoazijn 2 teentjes knoflook (fijngehakt) 1 eetlepel gedroogde Italiaanse keukenkruiden 2 x 2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 venkelknol 1 prei 1 teen knoflook 3 el olijfolie 1 liter kraanwater 2 groentebouillontabletten 1 tomaat ½ el citroensap zet alles op[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 kg mosselen ⅛ l droge witte wijn 1 ui 3 tenen knoflook 1 prei 1 venkelknol 5 trostomaten 3 eetlepels olijfolie ½ theelepel[...]
Bron: ah.nlVenkel(foeniculum, vulgare), familie van de schermbloem en smaakt een beetje naar anijs. Vanuit Azië is de venkel naar Europa gekomen, de Romeinen gebruikte[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nl