Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 55 recepten
Ingrediënten Porties : 12 210 gr ongekookte witte bonen 700 ml water 700 ml water 1 groot stuk gerookt hambeen (met vlees) 6 eetlepels gehakte verse[...]
Bron: allrecipes.nlDit heb je nodig: 500 gram witvisfilets (bijvoorbeeld kabeljauw, zeebaars, brasem); 1 eetlepel olijfolie; 1 fijngehakte ui; 1 groene chilipeper, in fijne[...]
Bron: smulweb.nlKijk ik kook vaak zonder hoeveelheden,meer op gevoel.Maar zal een hoeveelheid aangeven zoals ik hem maak,want tja hij is zo lekker de rest gaat de vriezer in[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 1 liter kippen- of groentebouillon 500 gr bleekselderij stengels 1 stengel prei 50 ml room 2 eetlepels peterselie (gedroogd)[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen 1 pond asperges 1 1/2 l kippenbouillon (blokjes) 1 kuipje smeerkaas 2 gesnipperde sjalotjes 2 tenen knoflook, fijngehakt 1 dun plakje gember,[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 1 eetl. plantaardige olie 120 g milde of pittige Italiaanse kalkoensaucijs, vliesjes verwijderd 2 tenen knoflook, fijngesneden 1[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen . 250 gr. stevige grote uien . 20 gr. boter . 1 el. olijfolie, traditioneel . 2 tabletten runderbouillon . 3-4 grote sneden stokbrood, schuin[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 1 kg peen 2 oranje paprika`s 2 sinaasappels 4 teentjes knoflook 5 kippenbouillonblokjes 2 takjes rozemarijn 1 Spaanse peper 1 stukje verse[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 8 2 theelepel olijfolie, apart te verwerken 2 Italiaanse (verse) worsten, vel verwijderd 1 middelgrote ui, versnipperd 3 teentjes[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen * 6-10 tenen knoflook * 1 Ui * 75 gr. spekblokjes * Flinke scheut room (slagroom/of kookroom) * 4 el. Olie * 1 Laurierblaadje * 1 Bosje verse[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 el bloem 2 el paprikapoeder + extra voor de garnering 1 kg runderstoofvlees, in blokjes van 2-3 cm 2 middelgrote uien, grof gesneden 3 tenen[...]
Bron: smulweb.nl