Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 249 recepten
voor 4 personen 12 middelgrote gamba`s. (tigerprawns) 2 stengels citroengras (sereh) 300 Swinckels 2 teentjes knoflook, gepeld 1 eetlepel olie 2 cm. geschilde[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 1 eetl. olijfolie 1 ui, grofgesneden 2 stengels bleekselderij, in grove stukken 1 wortel, geschrapt, in grove stukken 1 teen[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen 40 gram boter Flinke scheut olijfolie 3 of 4 grote uien 1 blokje tuinkruiden(boullion of iets) 2 eetlepels curcuma 1 flinke theelepel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 1/2 l Bouillon, zelf gemaakt of bouillonblokje 2 Stengels citroengras 4 Eieren (NIET ECHT NODIG) 6 Rode pepers (niet echt nodig) 1 Rode ui,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 rode ui, fijngesneden 2 kleine teentjes knoflook, gepeld en in grove stukken gesneden 1 preiwit, ongeveer 60 gram, in fijne ringen gesneden[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 50 g plantaardige margarine; 1 rode ui gesnipperd; 1 teen knoflook fijngehakt; 2 winterpenen in plakjes; 2 stengels bleekselderij in stukjes;[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 ui 2 tenen knoflook 3 el olijfolie 1½ kg romatomaten 70 g tomatenpuree (blikje) 3 kippenbouillontabletten 1 liter kraanwater 250 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 ui 500 g waspeen 2 stengels bleekselderij 2 aardappels 5 cm gemberwortel ½ zakje verse koriander (Ã 15 g) 25 g boter of margarine 1[...]
Bron: ah.nlZo het is bijna etenstijd. Wat eten jullie? Vanavond staat hier op tafel: courgettesoep en spinaziesalade met avocado en gerookte zalm. Daarbij nog wat[...]
Bron: soepkipje.blogspot.nlIngrediënten 1 kipfilet 1/4 rode peper (in heel dunne ringetjes) 1 winterpeen (in luciferdikke reepjes) 1 cm gemberwortel (geschild en geraspt) 6 el[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 uien 3 el olijfolie 5 stengels bleekselderij 600 g pompoen (biologisch) 2 cm verse gember 1 rode peper 3 tenen knoflook 750 ml kraanwater[...]
Bron: ah.nlVisfumet voor de bouillon 5 l : 2 kg graten en koppen van vis (bij voorkeur tong, tarbot, of griet). 50 g boter 5 l water 1 fles droge witte wijn = kg uien <[...]
Bron: smulweb.nlKnoflooksoep, we aten het voor het eerst met de wintersport in Oostenrijk, ergens eind jaren 90. Omdat je het hier niet kon kopen namen we altijd een stuk of[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlIngrediënten Porties : 8 1,3 kg runderschenkel 2 el plantaardige olie 1 fijngehakte ui 1,4 liter water 250 gr wortelen, in stukjes van 2,5 cm gesneden 2[...]
Bron: allrecipes.nl