Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 14 recepten
Ingrediënten Porties : 6 250 gr gedroogde bruine linzen, een nacht geweekt en uitgelekt 2 plakjes doorregen spek, in stukjes 1 eetlepel extra virgin[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen - olijfolie - 150 g chorizo, fijngehakt - 1 ui, gepeld en fijngehakt - 1 teen knoflook, gepeld en fijngehakt - 2 stengels bleekselderij,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 1 fijne chorizoworst (ongeveer 250 gram, in dobbelsteentjes) - 2 rode uien in ringen - 350 gram passata of tomato frito (Heinz) - 1 blik[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - olijfolie - 150 g chorizo, fijngehakt - 1 ui, gepeld en fijngehakt - 1 teen knoflook, gepeld en fijngehakt - 2 stengels bleekselderij,[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 el verse peterselie (zakje 30 g) 6 trostomaten 3 tenen knoflook 2 iets kruimige aardappelen 6 el olijfolie 1 liter kippenbouillon (2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 meergranen boulogne stokbrood (afbakbrood) 250 g chorizo (worst) 2 g uien 1 prei 2 el peterselie 3 el olijfolie 800 ml erwtensoep extra[...]
Bron: ah.nlTijdens de Iglo workshop een tijd geleden, heb ik deze heerlijke spinaziesoep gemaakt. Ik had nooit eerder spinaziesoep gegeten, maar het is erg lekker![...]
Bron: threegirlsonekitchen.blogspot.nlHet Spanje avontuur is voorlopig voorbij. Don Caramello is na 9 weken ook defnitief terug. Alles gaat zijn gewone gangetje. En er is tijd om terug te bloggen.[...]
Bron: donnacaramella.blogspot.beEen heel lekker combinatie, de knolselderij met de zoete appelstukjes en pittige chorizo Ingrediënten: (4-6 personen) 2 el olijfolie 50 g boter 1 ui,[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen 400 gram groene linzen olijfolie 2 gesnipperde teentjes knoflook 1 groene paprika in blokjes 2 gesnipperde ui 2 theelepels zoete[...]
Bron: smulweb.nlHet Spanje avontuur is voorlopig voorbij. Don Caramello is na 9 weken ook defnitief terug. Alles gaat zijn gewone gangetje. En er is tijd om terug te bloggen.[...]
Bron: donnacaramella.blogspot.be