Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 20 recepten
Het is weer herfst. De tijd voor lekkere stevige verwarmende soep! Deze linzensoep is een echte herfstsoep, vol van smaak en vullend. Je kunt de dikte[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frvoor 4 personen - 1 fijne chorizoworst (ongeveer 250 gram, in dobbelsteentjes) - 2 rode uien in ringen - 350 gram passata of tomato frito (Heinz) - 1 blik[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Ca. 450 gram (= uitlekgewicht) gekookte rode bonen (kidney beans), uit blik of pot 400 gram runderlappen, in kleine blokjes gesneden 3 eetl.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen Een stuk schenkel of knieschijf 1 l vleesbouillon ( of pak Honig uiensoep ) 600 gr uien in ringen gesneden 3 knoflookteentjes 1 eetl olijfolie[...]
Bron: smulweb.nlDe aroma’s van de stille, onopvallende venkel, selderij, koolrabi, preiwit, of courgette krijgen in deze soep de kans om zonder kleurige opdringerige[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlGegratineerde Uiensoep Dit recept vond ik op de site van kaas.nl Ik maak voor de uiensoep de bouillon ook op deze manier, Ik maak dan een extra grote pan[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlMen neme: een flink aantal rode uien een paar flinke scheuten witte wijn bloem/boter(of margarine)---> om roux te maken groentebouillon Snij de uien in[...]
Bron: keukenprinsessen.blogspot.nlvoor 2 personen 40 gram boter Flinke scheut olijfolie 3 of 4 grote uien 1 blokje tuinkruiden(boullion of iets) 2 eetlepels curcuma 1 flinke theelepel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen . 250 gr. stevige grote uien . 20 gr. boter . 1 el. olijfolie, traditioneel . 2 tabletten runderbouillon . 3-4 grote sneden stokbrood, schuin[...]
Bron: smulweb.nlVorige week mocht ik aanschuiven bij een diner welke geheel verzorgd was door een cateraar. Niet zomaar van een groot bedrijf maar door enthousiaste koks die[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comKnoflooksoep, we aten het voor het eerst met de wintersport in Oostenrijk, ergens eind jaren 90. Omdat je het hier niet kon kopen namen we altijd een stuk of[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlvoor 4 personen Bloem, boter, 1 liter bouillon, 10 a 15 tenen knoflook, 250 cl wijn, 2 of 3 sneetjes witbrood, peper, 1 eetlepel paprikapoeder, 3[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 450 g rauwe reuzengarnalen, zonder kop 4 el droge witte wijn 4 schijfjes citroen 4 zwarte peperkorrels, een beetje geplet 2[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen 40 gram boter Flinke scheut olijfolie 3 of 4 grote uien 1 blokje tuinkruiden(boullion of iets) 2 eetlepels curcuma 1 flinke theelepel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen . 250 gr. stevige grote uien . 20 gr. boter . 1 el. olijfolie, traditioneel . 2 tabletten runderbouillon . 3-4 grote sneden stokbrood, schuin[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 4 eetlepels boter 1 theelepel zout 2 grote rode uien, in dunne schijfjes 2 grote uien, in dunne schijfjes 1,5 liter[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 500 gram ongepelde garnalen, 25 gram boter 1 preiwit , 1 ui, 2 wortelen, een handvol selder, 1 teentje look, 1 rode puntpaprika of rode[...]
Bron: smulweb.nlVisfumet voor de bouillon 5 l : 2 kg graten en koppen van vis (bij voorkeur tong, tarbot, of griet). 50 g boter 5 l water 1 fles droge witte wijn = kg uien <[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen Een stuk schenkel of knieschijf 1 l vleesbouillon ( of pak Honig uiensoep ) 600 gr uien in ringen gesneden 3 knoflookteentjes 1 eetl olijfolie[...]
Bron: smulweb.nl