Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 18 recepten
voor 4 personen 250 gram hachee-vlees of soepvlees - 2 eetlepels olie - 1 grote ui - 2 teentjes knoflook - 1 eetlepel tomatenpuree - 2 eetlepels bloem - 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 gram hachee-vlees of soepvlees - 2 eetlepels olie - 1 grote ui - 2 teentjes knoflook - 1 eetlepel tomatenpuree - 2 eetlepels bloem - 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 pompoen (1 kilo) 1 winterpeen (250 gram) 2 grote uien 3 eetlepels olijfolie 2 teentjes knoflook 1 theelepel komijnzaad 2 laurierblaadjes 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 gram hachee-vlees of soepvlees - 2 eetlepels olie - 1 grote ui - 2 teentjes knoflook - 1 eetlepel tomatenpuree - 2 eetlepels bloem - 2[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 3 el olijfolie 4 sjalotten (fijngesneden) 1 teen knoflook (fijngesneden) 1 winterpeen ((250 g), in plakjes) 2 bakjes seizoensmelange (a 150[...]
Bron: ah.nlIngrediënten ½ pak spliterwten ((a 500 g), afgespoeld) 4 runderbouillontabletten 200 g winterpeen (in plakjes) 1 ui (gesnipperd) 2 tenen knoflook[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 rode paprika's 250 g vastkokende aardappelen 500 g winterpeen 2 uien 750 ml visbouillon 3 tenen knoflook 2½ tl komijnzaad 3[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 hele kip (1.4 kg) 2 uien (gesnipperd) 500 g winterpeen (in halve plakken) 3 stengels bleekselderij (in boogjes) 2 tenen knoflook (in dunne[...]
Bron: ah.nlMijn moeder maakte altijd soep. Ze besteedde er veel zorg en tijd aan en het resultaat was echt voortreffelijk. Haar tomatensoep, haar uiensoep, haar snert, ze[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nlvoor 10 personen 300 gr kleine gehaktballetjes 500gr stoofvlees runderbouillon-tabletten zakje stegeman goulashkruiden 3-4 grote rode paprika`s 4 flinke uien[...]
Bron: smulweb.nlvoor 10 personen 300 gr kleine gehaktballetjes 500gr stoofvlees runderbouillon-tabletten zakje stegeman goulashkruiden 3-4 grote rode paprika`s 4 flinke uien[...]
Bron: smulweb.nl