Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 28 recepten
Wie wat bewaard heeft wat. Het is een oud gezegde , maar nog altijd waar. Ik ben een echte bewaarder, niet zozeer een verzamelaar van allerhande mooie dingen,[...]
Bron: boeddhamumglutenfree.blogspot.comvoor 4 personen 1 oranje pompoen 2 zoete aardappelen 1 blik kokosmelk 1 Spaanse peper 2 stengels sereh (citroengras) 1 liter water 3 bouillonblokje (groente[...]
Bron: smulweb.nlAls ik dit artikel op de zondagochtend schrijf, sneeuwt het buiten. In januari dacht de natuur dat het al lente was, dus de sneeuwklokjes en krokussen zijn al[...]
Bron: emmatimmerman.blogspot.nlGoedenavond allemaal! Het is koud buiten en dus heb ik zin in soep. Onlangs had ik op zondag een eetdate en ik besloot eens even lekker de keuken in te duiken[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlTot voor kort was de zoete aardappel in Nederland behoorlijk onbekend en alleen verkrijgbaar bij de Surinaamse Toko. Tegenwoordig koop je ze gewoon bij iedere[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlIk zag een filmpje op youtube voorbij komen waar deze soep zo ongeveer werd gemaakt. Pompoen hebben we nog uit de eigen tuin net als uien en knoflook, alleen[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlHoi :) Mijn koelkast puilt werkelijk uit van de groentes en mijn voorraadkast stikt van de pakjes en zakjes voedsel, dus ik móet gewoon even weer wat dingen op[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlHet lijkt er qua kleur misschien op, maar dit is geen pompoensoep. Het is soep van gele spliterwten en zoete aardappel. Het heeft niets te maken met de[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlvoor 4 personen 1 oranje pompoen 2 zoete aardappelen 1 blik kokosmelk 1 Spaanse peper 2 stengels sereh (citroengras) 1 liter water 3 bouillonblokje (groente[...]
Bron: smulweb.nlHet is weer pompoenentijd, dus ook weer tijd voor een lekker pompoensoepje. Deze pompoensoep heb ik gemaakt van geroosterde flespompoen, zoete aardappel, rode[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlIngrediënten Porties : 8 2 eetlepels olijfolie 1 grote ui, fijngehakt 250 gr Spaanse chorizo, in blokjes gesneden 3 stengels selderij, in blokjes 3[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 3 eetlepels olijfolie extra vierge 2 rode uien, in vieren 2 kilo zoete aardappelen, geschild en in grote stukken gesneden[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 20 2 eetlepels olijfolie 2 grote kipfilets 1 ui, gesnipperd 2 rode paprika's, in plakjes 4 teentjes knoflook, fijngehakt 1 blik[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 750 g groene asperges, bijgesneden, in stukjes van 2 cm (bewaar de afsnijdsels) 250 g zoete aardappel (bataat), geschild, in[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 3 zoete aardappels 1 grote ui, dungesneden 2 teentjes knoflook, fijngehakt 1 eetl olijfolie 1 klontje boter 4 aardappels,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 eetlepels korianderzaad 2 theelepels komijnzaad 2 theelepels gedroogde oregano 1 eetlepel venkelzaad 1/2 theelepel gedroogde[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 400 gram gekookte bruine bonen (1 blik) 1/2 ui 2 aardappels 1 prei 2 tomaten 2 tenen knoflook 3 eetlepels bladselderij 1 stengel[...]
Bron: allrecipes.nlVenkel(foeniculum, vulgare), familie van de schermbloem en smaakt een beetje naar anijs. Vanuit Azië is de venkel naar Europa gekomen, de Romeinen gebruikte[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nl