Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 12 recepten
Ingrediënten 125 g kokos (gemalen) 2 tl verse gemberwortel (geraspt) 2 teentjes knoflook (geperst) ½ rode peper (fijngehakt) 3 bosuitjes[...]
Bron: ah.nlChutney is een side-dish uit Pa kistan / India, en wordt daar चटनी genoemd. De basis van welke Chutney dan ook is Fruit of Groente, die je dan pruttelend[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlKersensaus Deze kersensaus is makkelijk te maken met een pot kersen i.p.v. vers Handig buiten het kersenseizoen. Heerlijk op ijs, pannekoeken, yoghurt Maar ook[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlIk had niet verwacht dat er nog een recept voor sperzieboontjes op dit blog zou bijkomen; er staan er al 23. Dit wordt dus de 24e en is heel erg lekker.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 royaal olie 2 grote aardappelen 6 sjalotten of bosui 1 eetlepel verse gember, fijngesneden 3 stengels citroengras, in stukken[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 12 personen 3 potten pindakaas (calve van 350 gr) 5 eetlepels ketjap manis 3 eetlepels maggi 3 grote uien 2 tl sambal oelec 10 bolletjes gember[...]
Bron: smulweb.nlPindakaas ketjap A (manis) 1 ui 2 t. knoflook 2 theel.ketoembar 1 theel.djinten goela djawa of bruine suiker djoeroek poeroet of wat citroensap sambal[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 grote ananas 2 kiwi′s het sap van 1 citroen 2 sjalotten 100 g rietsuiker 2 eetl. pistachenoten 2 eetl. gedroogde abrikozen 5 eetl.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 125 gram magere kwark, 2 eetlepels magere slasaus, 1 ui, 1 teentje knoflook, citroensap, vier schijven ananas, 25 gram geraspte 20+ kaas, 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 25 gram gewone suiker - 1 dl versgeperste sinasappelsap - 1/2 eetlepel maizena - scheutje citroensap - 50 gram mango - rijpe kiwi - 2[...]
Bron: smulweb.nlIn ons lichaam vinden er op elk moment talrijke processen plaats. Enzymen spelen hierbij een grote rol. Ze zorgen ervoor dat chemische reacties tussen[...]
Bron: oerspronkelijk.blogspot.nlDit gerecht maakte mijn oma altijd als we samen Indisch aan het kokerellen waren. Ik hielp haar en keek haar kunsten af. Vaak in combinatie met Sajoer Lodeh,[...]
Bron: jantien-s-keuken.blogspot.com