Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
voor 2 personen 2 kipfilets olijfolie bosuitjes 2 teentjes knoflook 100 gram champignons 1 bekerje creme fraiche 1 dl witte wijn 50 gram schimmelkaas[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 1 eetlepel olijfolie 675 gr verse champignons 4 eetlepels droge witte wijn 2 teentjes knoflook, fijngehakt zout en versgemalen[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten voor 2 personen: - 2 kipfilets (liefst van de poelier) - 6 plakken katenspek (75 g) - 2 el groene pesto - 250 g cherry tomaatjes, doormidden - 250[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIn de supermarkt vind je eindeloos veel verschillende mixen voor pastasaus. Toch blijf ik nog altijd het meest gecharmeerd van een 'gewone' tomatensaus.[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlBietenhummus met grookte tofu, rode quinoa (gekookt in het bietennat), en geroerbakte sprouty met champignons, ui, blanke amandelen, tamarinde en kappertjes -[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlMet succes klaargemaakt uit Delicious. mei 2010: varkenshaas met champignonroomsaus en verse witte asperges. Zéker voor herhaling vatbaar! Het recept 4[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlIngrediënten voor 2 personen: - 2 kipfilets (liefst van de poelier) - 6 plakken katenspek (75 g) - 2 el groene pesto - 250 g cherry tomaatjes, doormidden - 250[...]
Bron: nitzasfoodcourt.blogspot.nlIngrediënten 50 g boter 1 zak soepgroenten (250 g) 2 tenen knoflook (gehalveerd) 1 pot paddestoelenfond (380 ml) 1 beker slagroom (250 ml) 1 schaal[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 el olijfolie 1 kleine ui (gesnipperd) 1 bakje champignons (250 g) 1 teen knoflook (fijngesneden) 1 beker slagroom (250 ml) 1 el Dijon[...]
Bron: ah.nlBietenhummus met grookte tofu, rode quinoa (gekookt in het bietennat), en geroerbakte sprouty met champignons, ui, blanke amandelen, tamarinde en kappertjes -[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlDenk jij bij pesto alleen aan basilicum en pijnboompitten? Dan wordt het hoog tijd om je horizon te verbreden! Er zijn namelijk veel meer bladgroenten,[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlWanneer je denkt aan tapenade, komt wellicht automatisch de hele fijne tapenade die je op een stokbroodje smeert in je gedachten. Deze tapenade is duidelijk[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlIn de supermarkt vind je eindeloos veel verschillende mixen voor pastasaus. Toch blijf ik nog altijd het meest gecharmeerd van een 'gewone' tomatensaus.[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlMeestal marineer ik de groente voor op de barbecue in olijfolie met diverse kruiden. Courgette gaat dan gewoon in lange stroken op de barbecue en[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl2 uien gesnipperd, 2 bakjes champignons klein gesneden, 1 rode paprika klein gesneden, 2 tenen knoflook geperst, paprikapoeder, afgestreken eetlepel mosterd, 4[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nlvoor 4 personen 1 el olijfolie 1 kleine ui 250 gram champignons 1 teen knoflook 250 ml slagroom 1 el dijon mosterd Voorbereiding Snipper de ui. Snijd de[...]
Bron: smulweb.nl