Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Mijn recepten ontstaan regelmatig doordat er 'restjes' zijn. Zo had ik nog een pot gedroogde tomaten op olie die ik op wilde maken. Ik besloot een tapenade te[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlvoor 4 personen 3 uien (gesnipperd), 3 rode paprika's (in grove stukken), pond tomaten (in stukken), 2 teentjes knoflook, 140 gram tomatenpuree, 2 el pesto,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comPesto is een saus die wordt gemaakt van basilicum (groen) of zongedroogde tomaten (rood); als smaakmaker. Pesto wordt vaak verward met of ondergebracht bij de[...]
Bron: de-appelboom.blogspot.nlTegenwoordig maak je van alles een pesto. De klassieke combinatie van basilicum, pijnboompitten, knoflook, olie en parmezaan is misschien nog steeds wel[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIn mijn zoektocht naar pastasauzen die met succes kunnen worden ingevroren, stond in het vorige recept de paddenstoelenbolognese . Voor vandaag staat de tweede[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDe Veganchallenge is al een paar dagen verder en door mijn ziek-zijn nog niet veel gelanceerd, maar kijk hier zijn we met een eenvoudig sausje, dat zal smaken![...]
Bron: proevenopzondag.blogspot.nlWie wil er nou niet in het weekend op de bank hangen terwijl de oven het eten klaarmaakt? Ik kreeg het recept voor een overheerlijke soep van Y, die bijna[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlDe smaak van gestoofde of gegrilde aubergine is zo overheerlijk. Als je het al maakt kan je maar beter meteen een hoop maken. En dan begin je op de markt; daar[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlvoor 4 personen 50 tot 100 gram blauwe kaas, Roquefort of Danish blue. 100 gr. zure room 2 avocados 2 lenteuitjes, fijngehakt (evt. rode ui) Jalopeno peper[...]
Bron: smulweb.nlvoor 20 personen Gegrilde paprika ( uit een pot lidle) 2 stuks, 15 olyven, 1 teentje knoflook, 5-6 zongedroogde tomaatjes en olyfolie. Hulpmiddelen Blender[...]
Bron: smulweb.nlElke week kook ik zo'n twee dagen een gerecht waarin geen vis of vlees is verwerkt. Ik hou erg van groenten....en gelukkig denkt mijn dochter daar hetzelfde[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nl