Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 22 recepten
voor 4 personen 225 gr. ui, in kwarten; 1 rode peper, fijngesneden; 50 gr. geraspte gemberwortel; ½ theel. all spice; klein bosje tijm; 1 theel.[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 1 eetlepel azijn (rode of witte wijn of cider) 1 eetlepel olijfolie of aardnotenolie 1/2 theelepel zout 1/2 theelepel zwarte[...]
Bron: allrecipes.nlWe eten graag pasta en dan het liefst met een zelfgemaakte tomatensaus. Onderstaande saus wordt lekker door de rode wijn, gedroogde tomaten en verse kruiden[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.com*30 gr pijnboompitten *1 teentje knoflook *50 gr parmezaanse kaas, grof geraspt *4 eetl (of meer) extra vierge olijfolie *30 gr basilicum *Zwarte peper Elke[...]
Bron: smulweb.nlEen flink pannetje dikke saus Ik had boerenkoolstamppot gemaakt, erg lekker. Tenminste de eerste dag. Stamppot is eigenlijk niet zo 'mijn ding', ik heb niks[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlIngrediënten 125 g koude boter (in blokjes) 2 tenen knoflook (geplet) 4 cm verse gember ((zakje 150 g), in dunne plakjes) 3 takjes tijm 200 ml rode port[...]
Bron: ah.nlChimichurri is iets wat ik al heel lang op mijn lijstje heb staan om te maken. Geen lijstje in mijn telefoon, zo hip ben ik niet..... Een lijstje in mijn[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlWecken en inmaken, voor mij was het altijd hetzelfde. Nu ik mij er wat meer in verdiept heb ben ik er achter dat dit beslist niet zo is. Inmaken is eigenlijk[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlDeze saus zag ik rond de Kerstdagen gemaakt worden bij 24-Kitchen, door Angélique Schmeinck. Natuurlijk heb ik het recept wat aangepast, Door gebruik van verse[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlEven opletten, jongens. Ik plaats natuurlijk alleen maar recepten die ik zelf nog een keer zou willen maken, maar als ik een zwaailicht op mijn blog zou[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIn mijn zoektocht naar pastasauzen die met succes kunnen worden ingevroren, stond in het vorige recept de paddenstoelenbolognese . Voor vandaag staat de tweede[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlJerk Marinade Dit is een heerlijke marinade Wij gebruiken hem veel met bbq Maar ook om kip of karbonaadjes zo in te marineren..... Ingredienten: 6 rode pepers[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlIedereen wil graag een recept wat je voor meerdere dingen kan gebruiken. Ik heb natuurlijk pas al mijn mexicaanse saus gedeeld en mijn romige groentesaus .[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlVan de royale tomatenoogst maak ik ook een pastasaus. 1250 g ossehart- en trostomaten 500 g kerstomaten 4 sjalotjes 1 rode ui en 1 rode paprika (moesten op)[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nl1 rode ui, 3 teentjes knoflook, 1 bosje peterselie, 1/2 tl saffraan, 2 el citroensap,1 el verse tijm, 2,5 dl olijfolie, 1,5 dl witte azijn, 2 tl zout, 1tl[...]
Bron: smulweb.nl