Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 30 recepten
voor 4 personen 1 kip van 1+1/2-2 kg, panklaar (bewaar nekje, magie) (ik deed een kleiner kip voor 2 personen (zo kilo)) VOOR MARINADE: 250 ml water 150 ml[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 12 500 ml rode wijn van goede kwaliteit 1 kg rode uien 100 gr rozijnen 160 gr donkerbruine zachte suiker 3 eetlepels plantaardige[...]
Bron: allrecipes.nl1 dl rode wijn 2 sjalotjes, gesnipperd 2 dl vleesfond 25 gr bloem 25 gr boter peper en zout Bereidingswijze Laat in een sauspannetje de boter lichtbruin[...]
Bron: smulweb.nl150 gr. lange rode chilipepers, in vier repen gesneden zonder zaad en zaadlijsten 150 gr. rode paprika zaad en zaadlijsten verwijderd in stukken 1 kg.[...]
Bron: smulweb.nlIn vroeger tijden, tijdens de familiaire fondue-en gourmetsessies, werden tafelsauzen door vader uit een zakje van Duyvis geklopt in plaats van uit de fles[...]
Bron: mangerie.blogspot.comWe eten graag pasta en dan het liefst met een zelfgemaakte tomatensaus. Onderstaande saus wordt lekker door de rode wijn, gedroogde tomaten en verse kruiden[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comvoor 4 personen 250 gr Champions 250 gr canterellen 350 gr uien 3 knoflook tenen 2 eetl pesto alla genovese 1.5 eetl batjak Elke dag iets lekkers! 4 x Smult[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 gr Champions 250 gr canterellen 350 gr uien 3 knoflook tenen 2 eetl pesto alla genovese 1.5 eetl batjak Handig voor in de keuken! De[...]
Bron: smulweb.nlWe hebben weer wat nieuws: een nieuwe swipswap tussen food bloggers. De details zal ik jullie besparen (de verdeling loopt anders), maar ik mocht nu koken van[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlHet is weer pruimentijd. En voor mij dan tijd om pruimen chutney te maken. Pruimen chutney is heerlijk op een boterham met geitenkaas of een broodje gezond.[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlIngrediënten 100 g parmaham 45 g boter 400 g rundergehakt 225 g winterpeen 3 stengels bleekselderij 2 uien 2 knoflook 75 ml soepele rode wijn 600 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 tuinkruidenbouillontablet 1 grote ui 1 winterpeen 3 stengels bleekselderij 100 g ontbijtspek (stukje) 30 g boter of margarine 400 g[...]
Bron: ah.nlEven opletten, jongens. Ik plaats natuurlijk alleen maar recepten die ik zelf nog een keer zou willen maken, maar als ik een zwaailicht op mijn blog zou[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIn mijn zoektocht naar pastasauzen die met succes kunnen worden ingevroren, stond in het vorige recept de paddenstoelenbolognese . Voor vandaag staat de tweede[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlKersensaus Deze kersensaus is makkelijk te maken met een pot kersen i.p.v. vers Handig buiten het kersenseizoen. Heerlijk op ijs, pannekoeken, yoghurt Maar ook[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nl