Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 52 recepten
Ingrediënten ½ pot semi-zongedroogde tomaten (op olie (a 320 ml)) 1 blikje ansjovis (in olijfolie (46 g), uitgelekt) 3 el olijfolie 1 teentje[...]
Bron: ah.nlvoor 2 personen 1/2 ui 2 tenen knoflook 1 spaanse peper (eventueel te vervangen door chilipoeder, cayennepeper of sambal) 1 blik tomaten (400 gram) 16 olijven[...]
Bron: smulweb.nl1 teentje knoflook 50 gr. groene olijven zonder pit 1 ansjovisfilet 2 el. olijfolie 1/2 tl. Italiaanse keukenkruiden zout, peper. Hulpmiddelen Keukenmachine[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 eetl. kappertjes, heel fijngesneden 2 eetl. zure augurkjes, heel fijn gesneden 1 sjalotje, heel fijngesneden 1 eetl. bladselderij, heel[...]
Bron: smulweb.nlIk heb een basistomatensaus gemaakt en hiervan 2 heerlijke gerechten gemaakt. Schelpen gevuld met spinazie en ricotta en gehaktballetjes in tomatensaus .[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlIngrediënten 25 g pijnboompitten (zakje 65 g) 2 tenen knoflook 2 ansjovisfilets ((blikje 46), fijngesneden) 2 bakjes verse basilicum (a 15 g) 1 el[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 250 g groene olijven (zonder pit) 1 geroosterde paprika ((pot), uitgelekt) 2 tenen knoflook (gepeld) 4 ansjovisfilets (uitgelekt) 3[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 ei 2 sneetjes witbrood 3 eetlepels melk 4 ansjovisfilets 30 g verse peterselie 1 teentje knoflook 1 eetlepel kappertjes 1 dl olijfolie zet[...]
Bron: ah.nlIn mijn zoektocht naar pastasauzen die met succes kunnen worden ingevroren, stond in het vorige recept de paddenstoelenbolognese . Voor vandaag staat de tweede[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlTapenade met groene olijven en ansjovis Voorzie altijd dat je een paar ingrediënten in huis hebt die een tijdje bewaren, zoals ansjovis, kappertjes,[...]
Bron: proevenopzondag.blogspot.nlOp verzoek van een vriendin van mij (ja Jo, jij) geef ik jullie wat recepten voor op brood. Als vervanging van de kant en klare vleeswaren, salades en andere[...]
Bron: soepkipje.blogspot.nlTapenade is ook zo makkelijk te maken. In een klassieke zwarte olijventapenade zit ansjovis, maar ik heb gekozen voor geroosterde rode paprika, dat maakt de[...]
Bron: boeddhamumglutenfree.blogspot.comZorg dat je na het maken van deze tapenade altijd de juiste ingrediënten in huis hebt. Waarom? Je gaat het nl. nog een keer maken. Heerlijk smeerseltje voor op[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlIngrediënten Porties : 1 250 gr kalamataolijven 6 ansjovisfilets uit blik 1 eetl kappertjes 2 teentjes knoflook 1-2 dl olijfolie (1 heet pepertje)[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Opbrengst : 20 porties, ± 600 ml (serveer)kom nodig 150 gram tonijn (in blik, dan op water) 8 stuks ansjovis 3 eetlepels kappertjes 8[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 2 eetlepels olijfolie 1 ui, fijngesneden 250 gr champignons, in stukjes 2 teentjes knoflook, uitgeperst 2 ansjovisfilets 100 gr[...]
Bron: allrecipes.nl