Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 24 recepten
Toen ik laatst in Gouda de nieuwe Lidl bezocht vond ik zakjes gedroogde tomaten en olijven. Tenminste, ‘partly rehydrated’ stond er op. De zakjes[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlIngrediënten Porties : 6 375 gram pompoen, geschild en in blokjes gesneden 1 eetlepel olijfolie 1 eetlepel boter 50 gram ui, gesnipperd 3 tenen knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nl2 aubergines een bosje koriander 4 takjes rozemarijn 4 blaadjes basilicum 3 gedroogde tomaatjes een scheutje pompoenolie of een goede kruidenolie een lepeltje[...]
Bron: smulweb.nl2 onrijpe mangos 1 el geraspte, verse gemberwortel 1 teen knoflook uit de knijper 250 gr. (lichtbruine) basterdsuiker 2 gedroogde chilipepers, verkruimeld 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen - 200 gram tempeh - 1 kopje verse peterselie - paar sprieten verse bieslook - 1 eetlepel oregano, gedroogd - 2 teentjes knoflook - 2 el rode[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen - 200 gram tempeh - 1 kopje verse peterselie - paar sprieten verse bieslook - 1 eetlepel oregano, gedroogd - 2 teentjes knoflook - 2 el rode[...]
Bron: smulweb.nlWorkshop chutney koken in Nieuwkoop Vrijdag 12 september 2013 organiseert Irene kookt een workshop chutney koken. Denk aan appelchutney, perenchutney,[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlZie ook mijn eerdere blogs over inmaken en maken van chutneys. Ik wil even recht zetten dat het steriliseren van glazen potten in de oven langer in beslag[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlPesto is een Italiaanse delicatesse, die oorspronkelijk werd gemaakt door olijfolie, basilicumblaadjes, knoflook, zeezout, Pecorino en/of Parmezaanse kaas, en[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlAl eerder maakte ik een snack van zevenblad. Deze keer heb ik er pesto van gemaakt. Eerst even flink wat zevenblad plukken Ik voegde de volgende ingrediënten[...]
Bron: tantetiti.blogspot.nlRadijsblaadjes zijn heerlijk geurig Dit recept is geïnspireerd op een recept van Valérie Cupillard voor de biowinkelketen La Vie Claire , en het heet daar[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlIngrediënten ½ pak pompoenblokjes ((a 450 g), diepvries) 5 el olijfolie 1 ui (gesnipperd) 1 cm verse gember ((zakje 150 g), geschild) 1 teen[...]
Bron: ah.nlGeroosterde pompoen met honing en rozemarijn. Met kikkererwten pureren. Eventueel klein beetje honing toevoegen. Of voor een beetje pit een klein rood pepertje[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlMeestal werk ik buiten, maar precies op de eerste zomerse dag vandaag had ik vanmorgen een vergadering en vanmiddag cursus. Gelukkig was ik vrij vroeg klaar en[...]
Bron: duizenden1dag.blogspot.nlDe Veganchallenge is al een paar dagen verder en door mijn ziek-zijn nog niet veel gelanceerd, maar kijk hier zijn we met een eenvoudig sausje, dat zal smaken![...]
Bron: proevenopzondag.blogspot.nlNa het eetbare cadeautje van gisteren , gaan we door met cadeautjes maken. Een dipsausje met boontjes, ricotta en geitenkaas. We nemen 300 gr verse erwtjes (of[...]
Bron: proevenopzondag.blogspot.nl