Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 48 recepten
Ingrediënten 8 teentjes knoflook (gepeld) 4 eetlepels olie 4 kippenbouten 1 zakje verse peterselie ((30 g), grofgehakt) 250 ml kippenbouillon (van[...]
Bron: ah.nlDe zon in een potje! Een recept kan je het nauwelijks noemen: de ingrediënten mixen et voila! En ja, zelf gemaakt, smaakt toch zo veel beter...of euh had ik[...]
Bron: donnacaramella.blogspot.bePot peppadews, 1 geroosterde paprika uit een pot, eetlepel kappertjes, handje zonnebloem, pompoen en pijnboompitten, 2 tenen knoflook, snufje zout, scheutje[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nlIngredienten: 75 gr zwarte olijven 75 gr zongedroogde tomaten 1 el kappertjes 1 grote teen knoflook 30 gr verse peterselie 1 el limoensap 90 ml olijfolie extra[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlTapenade met groene olijven en ansjovis Voorzie altijd dat je een paar ingrediënten in huis hebt die een tijdje bewaren, zoals ansjovis, kappertjes,[...]
Bron: proevenopzondag.blogspot.nlHummus (of is het nou houmous...) 250 gr gedroogde kikkererwten, 1 theelepel bakingsoda, 270 tahin, 4 eetlepels citroensap, 4 tenen knoflook, 100 ml ijskoud[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nlIngrediënten 1 ei 2 sneetjes witbrood 3 eetlepels melk 4 ansjovisfilets 30 g verse peterselie 1 teentje knoflook 1 eetlepel kappertjes 1 dl olijfolie zet[...]
Bron: ah.nlTapenade, heerlijk voor op (geroosterd) brood of door de pasta. En ook nog eens heel makkelijk zelf te maken. Het leuke aan dingen zelf maken vind ik dat je[...]
Bron: sophsblogg.blogspot.nl40 gram gedroogde tomaten (niet op olie) 1 teentje knoflook 2 eetlepels pijnboompitten ½ dl olijfolie 2 eetlepels gehakte verse basilicum Elke dag iets[...]
Bron: smulweb.nl300 gram gedroogde tomaten 200 gram pijnboompitten 60 gram kappertjes 100 gram zwarte olijven zonder pit 4 teentjes knoflook (gedroogde) tijm, oregano en[...]
Bron: smulweb.nlOLIJFOLIE MAYONAISE - 2 eierdooiers (op kamertemperatuur) - 1/4 theelepel zout - 2.5 - 3 dl. groene olijfolie (op kamertemperatuur) - 2 eetlepels citroensap[...]
Bron: smulweb.nlPureer 100 gr. olijven met: 4 ansjovisfilets (blikje) 2 el. kappertjes 1 el. citroensap enkele blaadjes basilicum 1 el. mayonaise. Bereidingswijze Klop door[...]
Bron: smulweb.nl2 rode pepertjes - 3 teentjes knoflook - 250 gr groene olijven - 2 theelepels cognac - wat citroensap - 6 gedroogde tomaten - wat gedroogde oregano - plm.1[...]
Bron: smulweb.nl100 gr verse ansjovis met zeezout gepekeld 4 teentjes knoflook 350 gr zwarte olijven, eventueel ontpit 100 gr tonijn op olie 100 gr kappertjes 1 citroen 250[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 8 1 1/2 eetlepel kappertjes 350 ml champagne 125 gr koude boter, in blokjes handvol verse blaadjes dragon sap van 1/2 citroen zout[...]
Bron: allrecipes.nl40 gram gedroogde tomaten (niet op olie) 1 teentje knoflook 2 eetlepels pijnboompitten ½ dl olijfolie 2 eetlepels gehakte verse basilicum Hulpmiddelen[...]
Bron: smulweb.nlDe zon in een potje! Een recept kan je het nauwelijks noemen: de ingrediënten mixen et voila! En ja, zelf gemaakt, smaakt toch zo veel beter...of euh had ik[...]
Bron: donnacaramella.blogspot.be