vispakketjes op de bbq | worteltaart jamie oliver | linzenschotel | vispakketjes bbq | tomatenchutney ah | worteltaart recept jamie oliver | tomatenchutney | bamisoep | ovenschotels recepten ah
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Dipsauzen & Marinade zonder uien champignons

Gevonden 70 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Warme tomatensaus van de chef

voor 4 personen -50 g fijngesnipperde sjalot -1 kg tomaten in blokjes gesneden -100 g tomatenpuree -10 gehakte knoflookteentjes -100 ml olijfolie -200 ml[...]

Bron: smulweb.nl
Pasta met kalfsworst en tomatensaus

voor 4 personen 300g pasta (naar keuze) 2 kalfsworsten 1 eetlepel olijfolie 1 teen knoflook 2 sjalotjes, fijngehakt 1 takje rozemarijn 400g tomaten, gepeld en[...]

Bron: smulweb.nl

Pasta met kaassaus en groenten

Ingrediënten Porties : 2 200 gr volkoren pasta (fusilli) 150 gr broccoli, in kleine roosjes scheutje olijfolie 1 sjalotje, fijn gesnipperd 1 kleine[...]

Bron: allrecipes.nl
Marinade voor vispapillotten

voor 4 personen Voor de marinade: 4 teentjes look, fijngehakt 1 piment peper, ontdaan van zaadjes en lijsten, fijngehakt zwarte peper het sap van 2 limoenen 1[...]

Bron: smulweb.nl
Olijventapenade

voor 4 personen 125 g zwarte olijven zonder pit 1 sjalot ½ teentje knoflook 1 gezouten ansjovisfilet 10 g basilicumblaadjes (zonder stelen) 2 eetlepels[...]

Bron: smulweb.nl
Mosterdsaus

3 grote sjalotten, in kleine blokjes gesneden 30 gr. boter 1 eetlepel bloem 1/2 theelepel tomatenpuree 2 theelepels Dijon mosterd 2 theelepel graan mosterd 50[...]

Bron: smulweb.nl
Rode wijnsaus met sjalotjes

1 dl rode wijn 2 sjalotjes, gesnipperd 2 dl vleesfond 25 gr bloem 25 gr boter peper en zout Bereidingswijze Laat in een sauspannetje de boter lichtbruin[...]

Bron: smulweb.nl
Zweedse Mosterdsaus

1 kop zure room; 1 eetlepel mosterd; 1 theelepel fijngesnipperde ui; 1 theelepel citroensap; 0,25 theelepel zout; 0,125 theelepel zwarte peper; 1 eetlepel[...]

Bron: smulweb.nl
Remoulade Saus

voor 4 personen 2 eetl. kappertjes, heel fijngesneden 2 eetl. zure augurkjes, heel fijn gesneden 1 sjalotje, heel fijngesneden 1 eetl. bladselderij, heel[...]

Bron: smulweb.nl
Griekse Tzatziki met sjalot

voor 4 personen 2 sjalotten, 1 liter volle yoghurt, 1 komkommer, 1 teentje knoflook, Peper en zout. Hulpmiddelen Theedoek, Keukenrasp, Zeef. Voorbereiding Leg[...]

Bron: smulweb.nl
Kwark-kruidendip uit Lyon (Cervelle de canut)

Ingrediënten Porties : 6 250 gr kwark 2 eetlepels crème fraîche 1 eetlepel witte wijnazijn 2 eetlepels olijfolie 1 eetlepel fijngehakte verse dragon 1[...]

Bron: allrecipes.nl
Sambal Goreng Temp

voor 4 personen 1 blok Tempéh 3 sjalot 5 teen knoflook 1 lombok (rode peper) 1 tl trassi 1 tl djahe 1 tl kentjoer 2 eetl zonnebloemolie 1 blok gula[...]

Bron: smulweb.nl
Sambal Goreng Temp

voor 4 personen 1 blok Tempéh 3 sjalot 5 teen knoflook 1 lombok (rode peper) 1 tl trassi 1 tl djahe 1 tl kentjoer 2 eetl zonnebloemolie 1 blok gula[...]

Bron: smulweb.nl
Inmaken: Tomatensaus, lekker op voorraad

Voor 2 - 2 1/2 liter saus: 3 1/2 kg tomaten 300 gram sjalotjes of ui 1 dl olijfolie 8 teentjes knoflook 6 takjes tijm 6 takjes peterselie 2 takjes rozemarijn[...]

Bron: smulweb.nl
Inmaken: Tomatensaus, lekker op voorraad

Voor 2 - 2 1/2 liter saus: 3 1/2 kg tomaten 300 gram sjalotjes of ui 1 dl olijfolie 8 teentjes knoflook 6 takjes tijm 6 takjes peterselie 2 takjes rozemarijn[...]

Bron: smulweb.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy