Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 23 recepten
12 chilipeper(s), rood 8 kemirie(s) 1 tl trassi 3 el asemwater ( tamarinde) 1 tl zout 100 ml olie, plantaardig 2 blaadje(s) djeroek peroet 2 tenen knoflook 1[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 125 gram rucola 25 gram pistacenoten 25 gram hazelnoten 25 gram walnoten 1 teen knoflook olijfolie peper zout Rucola wassen en drogen. Noten[...]
Bron: kokenoplocatie.blogspot.nlSoms nemen mensen heldere besluiten. M was klaar met tuinieren en wilde dus een tuin die alleen maar gemaaid hoeft te worden. Gras, veel gras. Er staat wel een[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlDe pesto alla Genovese kennen we allemaal, maar de salsa di noce, die uit dezelfde streek komt, Ligurië, is veel minder bekend. De walnotenpesto is perfect[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten 1 rode paprika 1 ciabatta (voorgebakken brood) 6 el olijfolie extra vierge 2 tenen knoflook (geperst) 1 tl gedroogde rozemarijn 1 bakje[...]
Bron: ah.nlWat zullen we morgen eten? Pasta met pesto was het antwoord. Tja dat gaat een beetje moeilijk als de pesto op is. De basilicum is nog te klein net als de[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlDenk jij bij pesto alleen aan basilicum en pijnboompitten? Dan wordt het hoog tijd om je horizon te verbreden! Er zijn namelijk veel meer bladgroenten,[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlDenk jij bij pesto alleen aan basilicum en pijnboompitten? Dan wordt het hoog tijd om je horizon te verbreden! Er zijn namelijk veel meer bladgroenten,[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlTegenwoordig maak je van alles een pesto. De klassieke combinatie van basilicum, pijnboompitten, knoflook, olie en parmezaan is misschien nog steeds wel[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlChutney van Peren, Dadels en Noten Ingredienten 1 1/2 kg peren (schillen, klokhuis verwijderen en vruchtvlees in stukjes hakken) 3 dl wijnazijn sap van 3[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlSoms nemen mensen heldere besluiten. M was klaar met tuinieren en wilde dus een tuin die alleen maar gemaaid hoeft te worden. Gras, veel gras. Er staat wel een[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlWat zullen we morgen eten? Pasta met pesto was het antwoord. Tja dat gaat een beetje moeilijk als de pesto op is. De basilicum is nog te klein net als de[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlWeer eens iets anders dan dip gemaakt van mayo en een zakje E-nummers ;-). Deze heerlijke dip kan je op crackers doen, brood in dopen, bij gegrilde kip eten of[...]
Bron: soepkipje.blogspot.nlHet klink misschien heel griezelig maar het is echt heel erg lekker en weer eens wat anders op je stokbroodje of toastje Olie, 1 ui gesnipperd, 3 tenen[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nlNa deze prachtige zomer, staat de basilicum er mooi bij. Vraagt om verwerkt te worden tot Pesto Genoveze. Deze pesto vind zijn oorsprong in Italie, wel[...]
Bron: ferrywijsman.blogspot.nl