Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 17 recepten
1 dl slagroom ca. 1 dl tomatenketchup 1 lepel mayonaise 1 lepel citroensap of 1½ lepel cognac (of 3 lepel sherry en een paar druppels citroensap)[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Twee tot drie eetlepels mayonaise Twee tot drie eetlepels Heinz tomatenketchup Peper toevoegen Goed mengen Eetlepel echte Worcester sauce[...]
Bron: smulweb.nl1 rode peper - 3 teentjes knoflook - 250 gram groene olijven zonder pit - 2 theelepels cognac of sherry - wat citroensap - 10 gedroogde tomaten op olie[...]
Bron: smulweb.nl2 rode pepertjes - 3 teentjes knoflook - 250 gr groene olijven - 2 theelepels cognac - wat citroensap - 6 gedroogde tomaten - wat gedroogde oregano - plm.1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 2 sjalotjes, halve ui, 2 tot 4 teentjes knoflook, halve paprika, half bakje champignons, pakje passato di pomodoro, 250 ml slagroom, peper,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 10 gram margarine,klein stukje ui,1 theelepel tomatenpuree,3 eetlepels slagroom,1/4 plakje gekookte ham,cognac of madera,paprikapoeder,2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 ui - 10 champignons - 1/2 rode paprika - 1/2 groene paprika - 1 teentje knoflook - 25 gram boter - 1/2 theelepel paprikapoeder - 1/2[...]
Bron: smulweb.nl* 2 dl. mayonaise * 1 theelepel citroensap * 1 eetlepel whisky (ik heb overigens cognac gebruikt, is ook erg lekker) * 3 eetlepels tomatenketchup * 1[...]
Bron: smulweb.nl2 dl mayonaise - 1 dl slagroom - tomatenketchup - paprikapoeder - sherry - cognac Bereidingswijze Meng de mayonaise met wat tomatenketchup, een scheut sherry[...]
Bron: smulweb.nl1,1 dl cognac* 2 dl runderbouillon* 1,1 dl room* 2 el boter* Bereidingswijze Doe de cognac in een pannetje en flambeer tot de vlammen uit gaan (4-5 minuten).[...]
Bron: smulweb.nlEen handvol olijven een vijftal ansjovissen een eetlepel kappertjes een eetlepel olijfolie een scheut cognac Bereidingswijze Doe de olijven in een vijzel en[...]
Bron: smulweb.nl200 g. roompate, 200 g. knoflookolijven, 2 eetl. kappertjes, 1 theel. citroensap. Voorbereiding Hak de olijven en kappertjes niet al te fijn. Bereidingswijze[...]
Bron: smulweb.nl400 g Kalamata-olijven zonder pit 2 teentjes knoflook 2 ansjovisfilets in olie, uitgelekt 2 el ingelegde kapertjes, afgespoeld en drooggedept 2tl gehakte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 10 personen Zwarte olijven(ontpit) 250 gr. kappertjes 100 gr. knoflook(teentje) 1 st. blikje anjovis(uitgelekt en afgespoeld) 1 blikje cognac 1 el.[...]
Bron: smulweb.nlEen handvol olijven een vijftal ansjovissen een eetlepel kappertjes een eetlepel olijfolie een scheut cognac Bereidingswijze Doe de olijven in een vijzel en[...]
Bron: smulweb.nl