Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 26 recepten
Toen ik laatst in Gouda de nieuwe Lidl bezocht vond ik zakjes gedroogde tomaten en olijven. Tenminste, ‘partly rehydrated’ stond er op. De zakjes[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nl1/2 kop tomatenketchup 2 e tomatenpuree 2 e bruine suiker 1 volle t paprikapoeder 1 volle t mosterdpoeder 1 volle t uienpoeder 1 t knoflookpoeder zwarte peper[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 aubergines, 50 gram feta, handje verse platte peterselie, half knoflook teentje, beetje citroensap, zout, peper, scheutje olijfolie[...]
Bron: smulweb.nlAaahhh! Het is vakantie, of de kids hebben in ieder geval vrij, en het is lekker weer 's avonds en rond een uur of 9 begin je telkens zin te krijgen in iets[...]
Bron: de-appelboom.blogspot.nlIngrediënten 1 citroen (schoongeboend) 3 eetlepels olijfolie 1 teentje knoflook (geperst) 1 theelepel paprikapoeder 3 eetlepels verse oregano (fijngehakt[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 el olijfolie 1 aubergine (in kleine blokjes) 1 courgette (in kleine blokjes) 1 ui (gesnipperd) 4 tenen knoflook (fijngesneden) 2 blikken[...]
Bron: ah.nlMet een restje gekookte kikkererwten ( van de ratatouille ) en een restje aubergine maakte ik lekkere hummus / baba ganoush, een mengeling van de twee[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beAubergine circa 45 minuten in oven roosteren, in ovenschaal met olijfolie & paar gaatjes erin gerikt. Haal vruchtvlees er dan uit. Snij zongedroogde[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlIn mijn zoektocht naar pastasauzen die met succes kunnen worden ingevroren, stond in het vorige recept de paddenstoelenbolognese . Voor vandaag staat de tweede[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlWie wil er nou niet in het weekend op de bank hangen terwijl de oven het eten klaarmaakt? Ik kreeg het recept voor een overheerlijke soep van Y, die bijna[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlDe smaak van gestoofde of gegrilde aubergine is zo overheerlijk. Als je het al maakt kan je maar beter meteen een hoop maken. En dan begin je op de markt; daar[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlEén van de lekkerste dingen vind ik hummus en Baba Ganoush (auberginedip). Beiden hebben van die heerlijke, volle smaken, waaronder die van knoflook. Je kunt[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlBen je een hummus liefhebber, zoals ik? Dan zul je helemaal happy worden van deze winkel, de Maza shop in Amstelveen. Je kent Maza van de Midden Oosterse[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlHet recept voor een voorraad woksaus staat hier . Hoe gebruik je de woksaus: 1 MARINEER HET VLEES: Marineer 340 gram reepjes rundvlees, kip of varken met: 2 el[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHarissa 1 el tomatenpuree 1 tl gemalen koriander (Ketoembar) paar draadjes saffraan 1 geroosterde paprika 2 rode pepers 1/2 tl zout 1/4 tl cayennepeper 1 tl[...]
Bron: smulweb.nlHumus groot blik kikkererwten flinke scheut olijfolie eetlepel-met-kop Turkse yoghurt flink wat citroensap zout peper uitgeperst teentje knoflook thl komijn[...]
Bron: smulweb.nl