Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 8 recepten
470 ml Griekse yoghurt 1/2 komkommer, geschild, geraspt en 1 uur in een zeef uitgelekt 2 tenen knoflook, fijn sap van 1/2 citroen zout witte peper Schuit[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 1 mini (Libanese) Komkommer - 200 tot 250ml volle romige Yoghurt - Half bosje verse Dille - 1/2 teentje Knoflook - 3/4 teentje Sjalot - 1 a[...]
Bron: smulweb.nl470 ml Griekse yoghurt 1/2 komkommer, geschild, geraspt en 1 uur in een zeef uitgelekt 2 tenen knoflook, fijn sap van 1/2 citroen zout witte peper Schuit[...]
Bron: smulweb.nlHummus is de Arabische naam voor kikkererwten. Het broodbeleg met dezelfde naam wordt al eeuwen in het Midden-Oosten gegeten en bestaat uit gepureerde[...]
Bron: vitalevoeding.blogspot.beTzatziki 500 gr. Griekse yoghurt 1 komkommer 1 Teentje knoflook, zeer fijn gesneden 1 Citroen 1 Eetlepel gedroogde munt 2 Eetlepels verse munt, fijngesneden[...]
Bron: tatzeltje.blogspot.nlIn mn vorige blog over gourmetten schreef ik dat ik nog een recept voor een sausje zou plaatsen. Pasgeleden maakte ik een currypasta voor een curry gerecht.[...]
Bron: potjesenpannen.blogspot.nlPesto is een saus die wordt gemaakt van basilicum (groen) of zongedroogde tomaten (rood); als smaakmaker. Pesto wordt vaak verward met of ondergebracht bij de[...]
Bron: de-appelboom.blogspot.nlHoe maak je met een doodnormale groente een heerlijke dipsaus? Mengen met yoghurt & kruiden, tadaaaa! Als eerst de tzatziki, dit recept is van George[...]
Bron: safranaargana.blogspot.nl