Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 21 recepten
Ingrediënten Porties : 4 1 potje (ong 350 ml) zongedroogde tomaatjes 20 gr verse peterselie 1 tot 2 teentjes knoflook 50 gr geitenkaas olijfolie zout en[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 12 1 eetlepel olijfolie 1 ui, fijngesneden 2 teentjes knoflook, fijngesneden 5 eetlepels tomatenpuree 250 ml wodka van goede[...]
Bron: allrecipes.nl100 gr. gedroogde tomaatjes op olie 250 gr. zachte, licht gezouten roomboter 1 el. geraspte citroenschil 2 el. fijngehakte bieslook Bereidingswijze Laat de[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 10 takjes verse peterselie, grof gehakt 4 pitabroodjes 300 g gehakt 2 el shoarmakruiden 10 eetlepels houmous (recept zie hieronder) ¼[...]
Bron: smulweb.nl*30 gr pijnboompitten *1 teentje knoflook *50 gr parmezaanse kaas, grof geraspt *4 eetl (of meer) extra vierge olijfolie *30 gr basilicum *Zwarte peper Elke[...]
Bron: smulweb.nlIn de afgelopen weken (Juli 2013) heb ik veel gezellige Franse markten bezocht. O o wat zie ik daar allemaal lekkers, maar ook volop verse producten, zomaar[...]
Bron: gezondlevenvanjacoline.blogspot.nlHummus, hoemoes, houmous, humous of humus (op z'n Turks): allemaal soort van verschillende namen voor hetzelfde gerecht, een lekkere dip van kikkererwten,[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlHummus is de Arabische naam voor kikkererwten. Het broodbeleg met dezelfde naam wordt al eeuwen in het Midden-Oosten gegeten en bestaat uit gepureerde[...]
Bron: vitalevoeding.blogspot.bePesto is zo'n gerecht waar velen mee aan de haal gaan. In die zin dat er een ander ingrediënt aan wordt toegevoegd en dan tot naamgever van de Pesto wordt[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlIngrediënten 2 el olijfolie 2 uien (gesnipperd) 3 stengels bleekselderij (in plakjes) 4 tenen knoflook (fijngesneden) 2 blikken tomatenblokjes (a 400 g)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 bakje Tasty Tom tomaten 1 bakje platte peterselie (20 g) 1 zakje bosui (3 stuks) 3 el rodewijnazijn 3 el olijfolie extra vierge zet alles[...]
Bron: ah.nlPesto is zo'n gerecht waar velen mee aan de haal gaan. In die zin dat er een ander ingrediënt aan wordt toegevoegd en dan tot naamgever van de Pesto wordt[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlNa het eetbare cadeautje van gisteren , gaan we door met cadeautjes maken. Een dipsausje met boontjes, ricotta en geitenkaas. We nemen 300 gr verse erwtjes (of[...]
Bron: proevenopzondag.blogspot.nlIngredienten: 75 gr zwarte olijven 75 gr zongedroogde tomaten 1 el kappertjes 1 grote teen knoflook 30 gr verse peterselie 1 el limoensap 90 ml olijfolie extra[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlDeze "toversaus" is wereldberoemd. En dan bedoel ik die speciale soort van wereldberoemd in de nieuwe tijd. Hoewel Marcella Hazan hem al jaren en jaren geleden[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlTomatenrijst: 2 eetlepels olijfolie, 1 ui gesnipperd, 1 tomaat klein gehakt, kopje rijst, bouillonpoeder, water. Verhit olie in een pan en fruit ui. Voeg de[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nl