Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 10 recepten
1 blikje chipotles in adobesaus (webwinkel) 2 blikken tomaat op sap à 400 gram 1 ui in smalle ringen 2 tenen knoflook uit de pers 1/4 tl komijnpoeder[...]
Bron: smulweb.nlHet is weer de tijd van de overschotten uit de moestuin. Zo is er nog geen tomaat van plan te verkleuren en zo zijn ze allemaal tegelijk rijp. Tijd voor[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frDe smaak van gestoofde of gegrilde aubergine is zo overheerlijk. Als je het al maakt kan je maar beter meteen een hoop maken. En dan begin je op de markt; daar[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlDeze "toversaus" is wereldberoemd. En dan bedoel ik die speciale soort van wereldberoemd in de nieuwe tijd. Hoewel Marcella Hazan hem al jaren en jaren geleden[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlHoewel de meeste groenterestjes hier tot een soepje worden gebrouwen heb ik met de spruitjes spontaan andere ideeën, als in de pan rendang het gepruttel tot[...]
Bron: dailystuffandmore.blogspot.com3 pakken tomatensaus (bijv. AH) 1 blikje tomatenpuree 4 tenen knoflook (fijn snijden/ raspen) 2 rode uien (fijn snijden) Winterpeen (raspen) 2 stengels[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 2 uien, fijngesneden 2 teentjes knoflook, fijngehakt 500 gr verse tomaten, in stukjes (of tomatenblokjes uit een blik) 200 ml[...]
Bron: allrecipes.nlVoor rundvlees en wild 3 dl rode wijn, 1 eetlepel rode wijnazijn, 1/2 eetl olie, 1 sjalotje in vieren, 1 theel peperkorrels, een stukje wortel in reepjes, een[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 25 gr.doorregen spek 1/2 ui 1 laurierblad 2 tomaten uit blik (200 gr.) 1/2 teentje knoflook verse basilicum gedroogde oregano zout en peper 2[...]
Bron: smulweb.nlDit gerecht maakte mijn oma altijd als we samen Indisch aan het kokerellen waren. Ik hielp haar en keek haar kunsten af. Vaak in combinatie met Sajoer Lodeh,[...]
Bron: jantien-s-keuken.blogspot.com