kippenragout jamie oliver | aspergesoep jamie oliver | citroentaart recept jamie oliver | receta vispotje | recept citroentaart jamie oliver | tongfiletrolletjes | pompoensoep met gehakt
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Dipsauzen & Marinade zonder kardemom sambal

Gevonden 17 recepten

SOORT RECEPT

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Tomatenchutney

Ingrediënten 1 el olijfolie 1 ui (in ringen) 2 el rodewijnazijn 1 el suiker 1 blik tomatenblokjes (400 g) zet alles op mijn lijst Handig als[...]

Bron: ah.nl
Chutney van groene tomaten

Ingrediënten Porties : 128 1 kg groene tomaten, fijngesneden 500 gr bloemkool, fijngesneden 675 g ui, fijngesneden 1 kg bruine suiker 750 ml azijn 150 gr[...]

Bron: allrecipes.nl

Pittige curry met bloemkool en avocado

Ingrediënten Porties : 2 1 bloemkool 2 eetlepels pittige kruiden of currypasta. olie of boter peper en zout 1 avocado 1 rode paprika 1 krop andijvie[...]

Bron: allrecipes.nl
Pesto 'brood'

Pesto is een Italiaanse delicatesse, die oorspronkelijk werd gemaakt door olijfolie, basilicumblaadjes, knoflook, zeezout, Pecorino en/of Parmezaanse kaas, en[...]

Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nl
Komkommer-sojadip

Ingrediënten ½ komkommer (in blokjes van ca. 1/2 cm) 1 el sesamzaad ((bakje 100 g), geroosterd) 1½ tl sojasaus (flesje 150 ml) zet alles op[...]

Bron: ah.nl
Tomaten-kaassaus

Ingrediënten 2 el olijfolie 2 uien (gesnipperd) 3 stengels bleekselderij (in plakjes) 4 tenen knoflook (fijngesneden) 2 blikken tomatenblokjes (a 400 g)[...]

Bron: ah.nl
Hollandse kaassaus

Ingrediënten 25 g boter 2 el bloem 300 ml halfvolle melk 150 g geraspte oude kaas zet alles op mijn lijst Handig als boodschappenlijstje of om online te[...]

Bron: ah.nl
Bloemkooldip met mierikswortel

Ingrediënten 200 g bloemkool (gekookt) 2 el slagroom 1 el mierikswortel (uit potje) zet alles op mijn lijst Handig als boodschappenlijstje of om online[...]

Bron: ah.nl
Cheddarkaassaus

Ingrediënten 25 g boter 1 el bloem 300 ml halfvolle melk 150 g Cheddar (Tophat 48+ (kaas), geraspt) 1 mespunt nootmuskaat zet alles op mijn lijst Handig[...]

Bron: ah.nl
Bloemkool hummus

Paleo of oervoeding wordt vaak geassocieerd met enorme ladingen vlees. Proteïne maakt zeker een essentieel onderdeel van ons voedingspatroon uit; het woord[...]

Bron: oerspronkelijk.blogspot.nl
Pesto van geroosterde bloemkool

Soms heeft een recept zijn naam niet mee. Goed, pesto klinkt altijd goed, maar van bloemkool?? Nu is het toch fijn dat de familie Marsepein dit wel even voor u[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Pesto 'brood'

Pesto is een Italiaanse delicatesse, die oorspronkelijk werd gemaakt door olijfolie, basilicumblaadjes, knoflook, zeezout, Pecorino en/of Parmezaanse kaas, en[...]

Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nl
Zomerse aïoli uit de Provence

Le grand Aïoli provençal is de grote klassieker uit Nice en Marseille. Het originele recept is met klipvis en staat hier op mijn blog. Er is ook een lichtere[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Gado-Gado met pindasaus

Ingrediënten Porties : 4 Pindasaus 1 flinke scheut olijfolie 5 teentjes knoflook, fijngesneden 200 gr sjalotten, fijngesneden 150 gr pinda's met vlies 3[...]

Bron: allrecipes.nl
Romige kaassaus (voor pasta of groente)

voor 4 personen 200 gram geraspte oude kaas, 50 gram bloem, 500 ml melk, 50 gram boter, 1 ui, theelepel oregano (vers of gedroogd), theelepel groentebouillon,[...]

Bron: smulweb.nl
Cheddarkaassaus

voor 4 personen 25 gram boter 1 el bloem 300 ml halfvolle melk 150 gram cheddar tophat 48+ (kaas) 1 mespunt nootmuskaat Voorbereiding Rasp de kaas.[...]

Bron: smulweb.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy