witlofsoep ah | aspergesoep jamie oliver | chinese tomatensoep ah | spruitjessoep vegetarisch | chinese kippensoep voorgerecht | appeltaarten weblog | worteltaart pistache | preischotel met varkensvlees
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Dipsauzen & Marinade zonder parmezaanse kaas balsamico

Gevonden 148 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

tomatentapenade

300 gram gedroogde tomaten 200 gram pijnboompitten 60 gram kappertjes 100 gram zwarte olijven zonder pit 4 teentjes knoflook (gedroogde) tijm, oregano en[...]

Bron: smulweb.nl
Tilapia Pesto

voor 2 personen Voor de pesto: 1,5 eetl olijfolie 20 gr parmenzaanse kaas, geraspt (verse kaas, geen strooisel) flinke bos basilicum 10 gr pijnboompitjes 1[...]

Bron: smulweb.nl

Super knoflooksaus

Lekker bij shoarma of gepofte aardappels. 2 eetlepels fritessaus en 2 eetlepels creme fraiche door elkaar roeren. Als de saus te dik is een beetje verdunnen[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Pesto

Toen ik afgelopen weekend drie strengen heerlijk verse knoflook kreeg, wist ik al meteen wat ik er mee wilde gaan doen. A) knoflooksoep maken en b) pesto. Ik[...]

Bron: eetplezier.blogspot.com
Tapenade van olijfolie

Pureer 100 gr. olijven met: 4 ansjovisfilets (blikje) 2 el. kappertjes 1 el. citroensap enkele blaadjes basilicum 1 el. mayonaise. Bereidingswijze Klop door[...]

Bron: smulweb.nl
tapenade

6 gedroogde tomaatjes; 10 zwarte olijven; 2 teentjes knoflook; 12 basilicumblaadjes; 12 eetlepels olijfolie extra virgine; citroen; peper en zout[...]

Bron: smulweb.nl
Pinkster tapenade

2 aubergines een bosje koriander 4 takjes rozemarijn 4 blaadjes basilicum 3 gedroogde tomaatjes een scheutje pompoenolie of een goede kruidenolie een lepeltje[...]

Bron: smulweb.nl
Tapenade van olijven en tomaten

voor 4 personen 125 gr. zwarte olijven (z.p.) 125 gram gedr. tomaten op olie 125 gram kappertjes 2 tenen knoflook 1 theel. gem. zwarte peper 1 theel. gedr.[...]

Bron: smulweb.nl
Chimichurri saus

Ingrediënten Porties : 6 2 eetlepels gehakte verse basilicum 1 eetlepel gehakte lenteui 2 eetlepels gehakte groene paprika 2 eetlepels gehakte verse[...]

Bron: allrecipes.nl
Tomatenchutney met basilicum

Ik geef het toe, basilicum is niet het eerste waar je aan denkt als je het over de ingrediënten voor een chutney hebt. Toch is deze zoet-zure chutney zeker het[...]

Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nl
Franse dressing

Ingrediënten Porties : 4 1 eetlepel azijn (rode of witte wijn of cider) 1 eetlepel olijfolie of aardnotenolie 1/2 theelepel zout 1/2 theelepel zwarte[...]

Bron: allrecipes.nl
Tomaten pastasaus met basilicum en mozzarella

Ingrediënten Porties : 4 2 eetlepels olijfolie 1 ui, grof gehakt 2 teentjes knoflook, fijngehakt of fijngeperst 1-2 eetlepels tomatenpuree (75 gr) 2 (400[...]

Bron: allrecipes.nl
Supersnelle pastasaus

Ingrediënten Porties : 6 2 eetlepels olijfolie 3 teentjes knoflook, fijngesneden 2 afgestreken theelepels gedroogde basilicum 1 pak of pot (ca 600 g)[...]

Bron: allrecipes.nl
Moutabel

Ingrediënten Porties : 64 4 middelgrote aubergines 4 teentjes knoflook handje verse basilicum 2 groene chilipepers 4 eetlepels tahini 4 eetlepels vers[...]

Bron: allrecipes.nl
Salsasaus van artisjok

Ingrediënten Porties : 5 180 gr artisjokhart uit blik, uitgelekt en in stukjes 3 grote vleestomaten, in stukjes 2 eetlepels rode ui, fijngesneden 4[...]

Bron: allrecipes.nl
Pesto pomodoro ( pesto van gedroogde tomaten )

40 gram gedroogde tomaten (niet op olie) 1 teentje knoflook 2 eetlepels pijnboompitten ½ dl olijfolie 2 eetlepels gehakte verse basilicum Hulpmiddelen[...]

Bron: smulweb.nl
pasta pesto

voor 4 personen * 400 gr. Tagliatelle: * 4 Zalmmoten,diepvries (of 4 ons kipfilet); * 1 Ui; * 1 Teen knoflook, geperst; * 1 bakje Champignons in plakjes; *[...]

Bron: smulweb.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy