Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 18 recepten
voor 4 personen 125 g zwarte olijven zonder pit 1 sjalot ½ teentje knoflook 1 gezouten ansjovisfilet 10 g basilicumblaadjes (zonder stelen) 2 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nlPureer 100 gr. olijven met: 4 ansjovisfilets (blikje) 2 el. kappertjes 1 el. citroensap enkele blaadjes basilicum 1 el. mayonaise. Bereidingswijze Klop door[...]
Bron: smulweb.nlIk heb een basistomatensaus gemaakt en hiervan 2 heerlijke gerechten gemaakt. Schelpen gevuld met spinazie en ricotta en gehaktballetjes in tomatensaus .[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlIngrediënten 25 g pijnboompitten (zakje 65 g) 2 tenen knoflook 2 ansjovisfilets ((blikje 46), fijngesneden) 2 bakjes verse basilicum (a 15 g) 1 el[...]
Bron: ah.nlOp verzoek van een vriendin van mij (ja Jo, jij) geef ik jullie wat recepten voor op brood. Als vervanging van de kant en klare vleeswaren, salades en andere[...]
Bron: soepkipje.blogspot.nlTapenade is ook zo makkelijk te maken. In een klassieke zwarte olijventapenade zit ansjovis, maar ik heb gekozen voor geroosterde rode paprika, dat maakt de[...]
Bron: boeddhamumglutenfree.blogspot.comZorg dat je na het maken van deze tapenade altijd de juiste ingrediënten in huis hebt. Waarom? Je gaat het nl. nog een keer maken. Heerlijk smeerseltje voor op[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlVoor 1 dl. Tapenade zwart: 100 gr zwarte ontpitte olijven (blik Carbonell bv), 1 ansjovisfiletje op olie, teentje knoflook, 1/2 el zoute kappertjes,[...]
Bron: smulweb.nl1 rode peper 2 bosuitjes 1 grote teen knoflook 100 g. groene olijven zonder pit 15 g. basilicum 3 ansjovisfilets ca. 3-4 el. olijfolie zout versgemalen zwarte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 10 personen Zwarte olijven(ontpit) 250 gr. kappertjes 100 gr. knoflook(teentje) 1 st. blikje anjovis(uitgelekt en afgespoeld) 1 blikje cognac 1 el.[...]
Bron: smulweb.nl350 zwarte olijven zonder pit 30 g ansjovis 25 g kappertjes, uitgelekt en drooggedept 1 teentje knoflook 1 theelepel mosterd 2 eetlepels fijngehakte basilicum[...]
Bron: smulweb.nl1 teentje knoflook 4 ansjovisfilets 5 zongedroogde tomaatjes, 250 gr groene olijven 3 takjes basilicum 1 dl bertolli olijfolie extra vergine, peper[...]
Bron: smulweb.nl-100 gr. olijven. -4 ansjovis-filets (blikje). -2 el. kappertjes. -1 el. citroensap. -1 e. mayonaise. -enkele blaadjes basilicum. -1 dl. goede olijfolie[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 1 potje/bakje gedr. tomaatjes op olie 1/2 blikje ansjovisfilet kappertjes 3 knoflooktenen evt verse basilicum 50 gr pijnboompitten[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 2 teentje knoflook - 4 ansjovisfilets - 5 zongedroogde tomaten - 250 gram groene olijven - 3 3 takjes basilicum - 1 dl olijfolie extra[...]
Bron: smulweb.nl