Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 28 recepten
voor 4 personen 4 dikke sneetje briochebrood (of maisbrood) 50 g zachte boter 1 eetlepel geraspte citroenschil citroensap 150 g brie 24 rode druiven 24 witte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor 8 grote spiesen of 24 kleine spiesjes * 4 dikke sneetje briochebrood (of maisbrood) * 50 g zachte boter * 1 eetlepel geraspte[...]
Bron: smulweb.nlVorige week kwam geheel onverwacht een vriendin met haar man hier logeren (en voetbal kijken!). Het ontbrak me aan energie om uitgebreid te koken, maar de[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlLang geleden, niet gehinderd door enige kennis, stond ik vaak te twijfelen bij de verschillende Port soorten in de schappen van de slijter . 'Welke vind ik nu[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlIngrediënten 3 el vloeibare honing 2 takjes tijm 25 g hazelnoten ((zakje 75 g), grofgehakt) 200 g brie 200 g pitloze witte druiven (bak 500 g) zet alles[...]
Bron: ah.nlLang geleden, niet gehinderd door enige kennis, stond ik vaak te twijfelen bij de verschillende Port soorten in de schappen van de slijter . 'Welke vind ik nu[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlVorige week kwam geheel onverwacht een vriendin met haar man hier logeren (en voetbal kijken!). Het ontbrak me aan energie om uitgebreid te koken, maar de[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nl"Makkelijker kunnen we het niet maken". Dat geldt hier zeker. Een broodje met ricotta en heerlijke druiven. Deze keer maakte ik er een soort bruschetta van,[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlBekend Kaasplankje Heerlijk bij de borrel Wie lust dit nu niet? Lekker met Stokbrood, Boerenbrood en Druiven Omschrijving Een eenvoudig maar smakelijk[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlTime for a new lunch salad recipe! I usually have my favorites, especially my Kind of Greek Salad ! Can't get enough of that one! But of course I also want and[...]
Bron: healthylivinginheels.blogspot.com.esvoor 1 personen Brie president: zacht en romig. Camembert Pays: mild en kruidig. Chaumes: romig en pittig. Entremont Comte: harde kas met en vleugje caramel.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 punt brie (200 g.), 1 doosje aardbeien, 1 bakje alfalfa, 1 doosje tuinkers, 1 zakje veldsla (kan ook een andere slasoort zijn), 100 g.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 ml fruitige rode wijn 320 g suiker genoeg rijpe Camembert en Brie voor 4 personen, in driehoeken gesneden aardbeien of een mengsel van[...]
Bron: smulweb.nl