Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
voor 4 personen Ingrediënten: 4 piepkuikens (of een hele in stukken verdeelde kip) klein handje verse peterselie, blaadjes en stelen apart 1 bosje verse[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 200 g (been)ham, in plakken 250 g pitloze witte druiven of blauwe druiven 100 g ongezouten cashewnoten of pecannoten 200 g (boeren)kaas, in[...]
Bron: smulweb.nlJudith Leyster Wie kinderen heeft zingt vast wel eens ‘ Altijd is Kortjakje ziek ’. Van dat zielige meisje dat zo jammerlijk het bed moet houden,[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlGisteravond een nachtje in Hotel Krasnapolsky op de Dam doorgebracht. We hadden geluk en kregen van de zeer aardige receptionist een upgrade naar een[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlCoq au Vin Coq au vin is een bekend Frans gerecht. Het bestaat uit een in stukjes gesneden haan (of kip) met in vieren gesneden kleine champignons, diverse[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlSommige dingen ontstaan in een oogwenk, zoiets als biefstuk Stroganov maar dan anders. De Fransen spreken over Stroganoff, het hoort rechtstreeks (in onze[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlWe zijn alweer even terug in Nederland maar willen jullie toch nog even mee laten genieten van onze geweldige tijd in Ibiza. Vier dagen lang hebben wij een[...]
Bron: threegirlsonekitchen.blogspot.nlGisteren kwam een vakantievriend van een jaar of zes geleden op bezoek in ons nieuwe huis. En omdat ik in verband met fulltime werkweek al dágen niet gekookt[...]
Bron: mangerie.blogspot.comvoor 4 personen 1 stokbrood; 6 plakjes rosbief 6 plakjes kip of kalkoenborst 6 plakjes gaten kaas 12 plakjes cervelaat of beleg naar jouw keuze 3 eieren[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kleine krop eikenbladsla * 1 rode in ringen gesneden ui * 150 gram gerookte kipfilet * 100 gram witte druiven * 100 gram blauwe druiven *[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 stokbrood; 6 plakjes rosbief 6 plakjes kip of kalkoenborst 6 plakjes gaten kaas 12 plakjes cervelaat of beleg naar jouw keuze 3 eieren[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 gr witte druiven zonder pit*2 tl rozemarijn(of een takje verse rozemarijn)*4 takjes peterselie*zout en peper*1 dl droge witte[...]
Bron: smulweb.nlVarkensvlees (bv varkensoesters of filetlapjes) 1 dl. bouillon, 100 gr. witte druiven, 3 eetlepels port, 3 eetlepels room, 1 eetlepel gehakte peterselie en[...]
Bron: smulweb.nl