Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 98 recepten
Wij eten het deze week weer en omdat het zo lekker is. Hier het recept. Vispannetje uit de oven 400 gram aardappels in dunne plakjes 4 eetlepels olijfolie 1[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 115 gr boter, op kamertemperatuur 2 teentjes knoflook, gepeld 6-8 ansjovis in olie, uitgelekt 2 takjes verse peterselie 1 takje[...]
Bron: allrecipes.nlVoor wie het nog niet wist: ansjovisjes zitten niet alleen in een blikje of potje met flink veel zout. Deze kleine visjes zijn een korte periode per jaar ook[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comDeze gezonde levenstyle is bij mij zo ingeburgerd dat ik niet anders meer wil en kan. Ik voel me veel fitter, meer energie, gezonder, slanker, opgewekter en[...]
Bron: gezondlevenvanjacoline.blogspot.nlBijna Pasen! Na Kerst is dit mijn favoriete feestdag. Zalig genieten van de eerste lentezon, eitjes rapen in de tuin om daarna gezellig samen met de familie te[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEerlijk duurt het langst, vind ik. Ik vind dit een heel lekker bord, maar... ik zou opteren voor of de tomatade, of de tartiflette. De beide samen matchen niet[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.be* Ingrediënten (4 personen) 4 ansjovisfilet op olijfolie (blikje 46 gr) 2 blikjes tonijn moot in olijfolie (a 160 gr) 500 gr spruitjes (gehalveerd) 250 gr[...]
Bron: mijn-keuken.blogspot.nlGesmoorde paprika met ansjovis Ingrediënten: 3 grote gele paprika''s 1 teentje knoflook 1 volle el olijfolie 5 ansjovisfilets 1 el melk Bereiding: Paprika's[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIk ben weer eens vergeten om er een foto van te maken, als idee hier een foto van de zoetzure andijvie die ik eerder maakte en die er ongeveer ook zo uitziet.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlCoeur de boeuf tomaten met paprika, olijven en Parmezaanse kaas. Ingrediënten Pomodori farciti voor 4 personen: 200 gr gele paprika 120 gr schilfers Parmigiano[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlArtisjokken alla Romana Deze week hebben ze bij Lidl prachtige paarse artisjokken, type Romanesco. Deze artisjokken zijn alleen in de lente verkrijgbaar. Ze[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: 600 gr gekookte snijbonen 2 rode paprika's 4 ansjovis uit het zout basilicum boter zout Bereiding: Rooster de paprika's boven de vlam of in de[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: 1 blikje tonijn of een andere vis zoals makreel of sardines 8 mini paprika's 2 sneden brood, zonder korst 4 ansjovisfilets fijngehakt 2 tenen[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlGegrilde en gemarineerde courgettes Eet als antipasta of als bijgerecht. Recept uit DolceVia. Ingrediënten : 2 courgettes 4 dl olijfolie 2 gehakte tenen[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlJudith Leyster Wie kinderen heeft zingt vast wel eens ‘ Altijd is Kortjakje ziek ’. Van dat zielige meisje dat zo jammerlijk het bed moet houden,[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlAnsjovis is fantastisch. Ansjovis heeft de X-factor. En ansjovis is een zwaar onbegrepen visje… Wanneer je het niet goed gebruikt, is het alleen maar[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl