Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 83 recepten
voor 4 personen 150 gr scholfilet - 150 gr tongfilet - 150 gr zalm 150 gr - schone gamba′s - 1 prei 2 sjalotten - 1 bl laurier snuif oregano - 1 dl[...]
Bron: smulweb.nl- Gekookte mosselen - Kookvocht mosselen - Azijn Hulpmiddelen - (mossel)pan - steelpan - lege potten met deksel Voorbereiding Mosselen koken in witte wijn,[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties: 4 1 blik cannellini bonen 500 gr kokkels zout 4 theelepels olijfolie 1 teentje knoflook, uitgeperst 1 ui, in kleine stukjes[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 200 gr. kabeljauw, 250 gr. grote garnalen, 300 gr. zeeduivel, 200 gr zee paling, 200 gr. schoongemaakte inktvis, een paar grote gamba`s 2 dl.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de kokossoep: 1 liter kokosmelk ½ liter (kippen)bouillon 2 tl garam masala specerijen 1 st sjalot 1 teen knoflook 2 st citroengras[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 reuzen gamba s; peper, zout en cayennepeper; gemengde sla; 4 kerstomaatjes. Voor de marinade: olijfolie; fijngehakte peterseliestengels; 4[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 el olijfolie 1 gesnipperde grote ui 1 rode paprika 1 groene paprika 2 teentjes knoflook 1/2 tl zout 1/2 tl zwarte peper 1 tl pikante[...]
Bron: smulweb.nl500 gram aardappelen 400 gram gepelde kleine garnaaltjes 300 ml tomatensaus 2 teentjes knoflook 1 eetlepel boter 2 eetlepels geraspte parmezaanse kaas 1[...]
Bron: smulweb.nlOnlangs plaatste ik op Facebook al een foto van mijn Hooimadamekes. Huh wat is dat? Nou gewoon een ouderwetse hooikist in een nieuw jasje. Kijk eens op[...]
Bron: gezondlevenvanjacoline.blogspot.nlCrème de la crème, dit receptje. Dat is het helemaal! Allez, toch voor wie van zeevruchten houdt. Een crème van een gerechtje dus. Figuurlijk. En ook[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEigenlijk is het TOTAAL niet slim van mij om zo'n toprecept vandaag op de blog te gooien. Want het zal nooit de statistieken halen. Ah ja, wanneer ik een[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beHet recept voor tongrolletjes met witte wijnsaus valt blijkbaar bijzonder goed in jullie smaak, want het staat al héééééél lang op nummer 2, na het lepelhapje[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beMosselen als tapa Gisteren at ik vissoep waarvoor ik een handvol mosselen nodig had. Met de rest van de mosselen maakte ik de mosselen zoals je die in Spanje[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: 1 blikje tonijn of een andere vis zoals makreel of sardines 8 mini paprika's 2 sneden brood, zonder korst 4 ansjovisfilets fijngehakt 2 tenen[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIn een eerdere blog heb ik de vakantie op Ile de Ré al eens vermeld. Ik heb mij door het zout van Ile de Ré laten inspireren tot het recept van hangop met[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nl'Akropolis adieu' klinkt het op de achtergrond, mijn laatste receptje in deze Griekenland reeks. Best wel jammer, ik heb nog het een en ander op mijn 'to do'[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.be