Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 19 recepten
voor 4 personen 200 gr rauwe tonijnfilet 200 gr kabeljauwfilet 200 gr gekookte mosslen 200 gr gepelde grote garnalen 10 rijpe tomaten 1 grote aardappel[...]
Bron: smulweb.nlDit heb je nodig: 400 gram kabeljauw of koolvisfilets; 1/4 ingelegde citroen (zonder pulp); 1 laurierblaadje; 1 teen knoflook; 1/2 bosje verse koriander; 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 200 gr rauwe tonijnfilet 200 gr kabeljauwfilet 200 gr gekookte mosslen 200 gr gepelde grote garnalen 10 rijpe tomaten 1 grote aardappel[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 750 g uien 4 eetlepels olijfolie 1 laurierblad 1 takje tijm zout en versgemalen peper 1 teentje knoflook 2 dl tomatenblokjes (blik a 400 g)[...]
Bron: ah.nlOp zoek naar de lekkerste pasta met vis? Stop met zoeken! Wij hebben een heerlijk pastagerecht met twee soorten vis, ansjovis en kabeljauw, bedacht door Veerle[...]
Bron: threegirlsonekitchen.blogspot.nlBenodigdheden: 1 ui, fijn gesnipperd 1 teentje knoflook, uitgeperst Olijfolie 1 bussel asperges, geschild en gehalveerd 1/2 broccoli in roosjes 1/2 courgette[...]
Bron: kokenmetmireille.blogspot.beBenodigdheden: 1 ui, fijn gesnipperd 1 teentje knoflook, uitgeperst Olijfolie 1 bussel asperges, geschild en gehalveerd 1/2 broccoli in roosjes 1/2 courgette[...]
Bron: kokenmetmireille.blogspot.beVaak worden linzen met een worstje gegeten. Toen ik bij Lidl verse schoongemaakte artisjokken zag dacht ik aan dit Andalusische recept: Ingrediënten voor 4[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlBeluga linzen zijn kleine zwarte linzen en worden ook wel de kaviaar onder de linzen genoemd. Ze hebben een heerlijke 'bite'. Ingrediënten: 150 g belugalinzen[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen 400 g kabeljauwfilet in 12 stukken 1 blik tomaatblokjes (a 400 g) 50 g zwarte olijven zonder pit 25 g boter of margarine 4 laurierblaadjes 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 25 gr boter of margarine 1 eetlepel olijfolie 1 ui, fijngesneden 2 teentjes knoflook, geperst 1,5 dl droge witte wijn 1 blik tomatenblokjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kleine groene paprika, schoongemaakt en in stukjes gesneden. 450 gr kabeljauwfilet, in blokjes gesneden 4 stevige tomaten, in vieren[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen Een ons fricandeau een klein blikje tonijn 3 ansjovisfiletjes een kleine winterpeen in plakjes gesneden een kleine ui gesnipperd een takje[...]
Bron: smulweb.nl