Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 162 recepten
Ingrediënten 4 gele paprika's 50 g pijnboompitten 2 sneetjes witbrood 1 ui 4 el olijfolie 4 el droge witte wijn 1 blikje ansjovisfilets (48 g) 2 el[...]
Bron: ah.nlJá, lekker hamsteren. Stel je eens voor dat de huisarts morgen constateert dat je de Mexicaanse griep hebt en er nog maar drie theezakjes, een half rolletje[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comWelkom, iedereen. Kom binnen. Het is feest. Ik vier mijn verjaar- dag en kwam in de gelukkige gelegenheid om 'toute Nederland' mee te laten koken voor het[...]
Bron: mangerie.blogspot.comDit weekend voor het eerst in mijn hele food-life Ossobucco gemaakt. En niet op de Milanese manier, waarbij het heerlijke vlees onder een dikke laag[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comNa ons lange weekend op het buitenverblijf, is weer de hoogste tijd voor vitamientjes. Ondanks de goede voornemens, zijn de maaltijden er vaak een[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comHet was al minstens 10 jaar geleden dat ik ze voor het laatst at: gebakken verse ansjovisjes uit Bergen op Zoom. Het stond al weer jarenlang op mijn[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comMan en ik hadden op die prachtige eerste lentemiddag van 2013 een afspraak in West-Brabant. Lang van te voren had ik bedacht daarna te gaan eten bij[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comOp mijn IPhone staan diverse Apps welke ik met regelmaat en succes gebruik, zoals Bus, Trein, Buienrader en Verkeer. Sinds kort heb ik ook een 'App' van Jamie[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comHet is de tijd voor asperges. De lente is nog niet voorbij, dus het kan nog. Deze verrukkelijke groente kan je op vele wijze bereiden. Vandaag heb ik een[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comvoor 4 personen Voor de pangratatto: * 2 flinke handvol broodkruim van oudbakken boerenbrood, * 1 blikje ansjovisfilets in olijfolie, * 2 mespunten[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 8 stevige aardappels, geschild en in 'frietjes' gesneden 4 uien, versnipperd 50 gr boter 2 el olijfolie 5 el paneermeel 15[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 300 gram Kalfsvlees 300 gram Tonijn 1 potje(s) Kappertjes 1 bakje(s) Ansjovis 200 gram Wakame 1 stuk(s) Tube wasabi 2 stuk(s) Eieren 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen VOOR MARINADE: 1 e vers grof gemaalde zwarte peper witte gedeeltes van 3 lente-uien, in stukken 200 ml balsamicoazijn 3 ansjovis es 3 e[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 12 ansjovisfilets 200 gr zwarte olijven zonder pit 4 eetlepels kappertjes 2 teentjes knoflook, fijngesneden 150 ml olijfolie[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 12 1 krop Romeinse (bind)sla (langwerpige bladeren) 100 g Parmezaanse kaas 1 teentje knoflook, fijngesneden 2 ansjovisfilets,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 avocado, geschild en ontpit 225 ml mayonaise 5 ansjovisfilets, gespoeld en in stukjes 1 lente-uitje, fijngesneden 1 eetlepel[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 6 el olijfolie 1 duopakje aardappelschijfjes (700 g) 4 tonijnsteaks (a ca. 100 g) 1 blikje olijven gevuld met ansjovis (200 g) 150 g witte[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 3 uien 2 eetlepels olijfolie 1 pak bladspinazie à la crème (diepvries) 1 zakje besciamella sausmix (pak a 2 zakjes a 50 g) 500 ml[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 4 50 gr boter 3 uien, gesnipperd 1 kilo aardappelen, in blokjes 2 blikjes ansjovisfilets, in stukjes 200 ml slagroom 100 ml crème[...]
Bron: allrecipes.nlYes, Karin Luiten van Koken met Karin did it again! In september verscheen haar zesde kookboek: Handboek oven . Het standaardwerk voor de even slimme als luie[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.com