Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 252 recepten
voor 2 personen 500 gr doorregen rundvlees in blokjes 3 el arachide- of wokolie 3 uien of sjalotjes (fijn) 3 el ketjap of chinese sojasaus 3 teentjes knoflook[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 225 g heel verse zalmfilet (staartstuk) Marinade 1 el grof zeezout 2 tl basterdsuiker 1 tl gemengde zwarte, groene en rode[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 125 g gedroogde zwarte bonen, ten minste 8 uur geweekt 4 zeebaarsfilets, circa 550 g in totaal, met vel 1 el rijstwijn peper en[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 blik krabbenvlees, circa 170 g, uitgelekt 1 blik waterkastanjes, circa 225 g, uitgelekt en grofgehakt 1 blik maïs, circa 200[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 14 1 el zonnebloemolie 1 wortel, in kleine blokjes gesneden 1 el fijngehakte verse gemberwortel 1 teentje knoflook, uitgeperst 4[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 350 g langkorrel- en wilde rijst 4 scholfilets, circa 600 g in totaal, zonder vel 2 el oestersaus ½ tl basterdsuiker 3 teentjes[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 eetl. olijfolie 1 ui, vergesnipperd 1 groene chilipeper, zaad verwijderd en fijngesneden 2 wortels, geschrapt en in stukjes 2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 500 g magere, ontbeende varkensfilet met vel, stevig opgebonden 4 dl kokendhete kippenbouillon 2 eetl. donkere sojasaus 2 eetl.[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 150 gr ongekookte rijst, korte korrel 3 eetlepels rijstazijn 3 eetlepels ruwe rietsuiker 1 1/2 theelepel zout 4 algenbladen[...]
Bron: allrecipes.nlDe Vegetarische Keuken. Kookboek van den Nederlandschen Vegetariërsbond Bevattende 600 recepten. Vierde druk, herzien en vermeerderd Door E. M.[...]
Bron: bhaktamagazijn.blogspot.comvoor 4 personen Voor de zalm: 1 kg zalmfilet of zalmpoulet, in grote blokken van 2x2x2cm gesneden 2-4 eetlepels rijstolie Zout+peper of viskruiden 1 teentje[...]
Bron: smulweb.nlBij sushi denken we al snel aan vis. Nochtans heb ik maanden geleden eens een heerlijk vegetarische sushi bord gegeten bij Oishii in Hasselt.Tijd om dit thuis[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beIngrediënten Porties : 4 325 g lange pasta, bijv. linguine 325 g varkenshaas 1 eetl. droge sherry of rijstwijn 1 eetl. sojasaus 2 theel. suiker 3 theel.[...]
Bron: allrecipes.nlAls kind vond ik mosselen helemaal niet lekker. Ik had ze dan ook al jaren niet gegeten toen we op de terugweg van vakantie in Belgie onder weg nog even iets[...]
Bron: duizenden1dag.blogspot.nlGeïnspireerd door onze vakantie in Costa Rica waar Ceviche een traditioneel gerecht is, hebben we dit heerlijke voorgerecht gemaakt. Ingredienten : 1 theelepel[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 4 plakken tonijnfilet van 100 gr per stuk het sap van 1 citroen 30 groene asperges 3 cl balsamico 20 gr gekonfijte gember,[...]
Bron: allrecipes.nlMet Indisch eten ben ik min of meer groot gebracht, we aten thuis vaak rijst, rijsttafel, nasi goreng, bami, sateh, gado-gado, sajoer, klapper met ketan en[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlIngrediënten Porties: 2 1 eetlepel oestersaus 1 eetlepel zoete chilisaus 1 theelepel rode currypasta 1/2 eetlepel witte wijn 2 kipfilets, in blokjes[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Bami met shiitakes in romige pikante saus 1 ei (hoeft niet) 1 ui 6 teentjes knoflook 1 vers (rood)pepertje 1 stukje verse gember 1/2[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 2 el zonnebloemolie 300 g magere lendenbiefstuk, zonder vet en in dunne plakjes gesneden 1 teentje knoflook, in dunne plakjes[...]
Bron: allrecipes.nl