Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 20 recepten
Met Indisch eten ben ik min of meer groot gebracht, we aten thuis vaak rijst, rijsttafel, nasi goreng, bami, sateh, gado-gado, sajoer, klapper met ketan en[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nl"Nooit meer van de chinees" staat er boven het oorspronkelijke recept van deze tjap tjoy en ik kan het er alleen maar mee eens zijn. Dit recept van tjap tjoy[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlChinese Fondue Deze fondue van oosterse oorsprong wordt op basis van kip of groente bouillon gemaakt Hierin word dan met een soort schepnetje het vlees, vis of[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlGoedenavond vrienden! Gisteravond heb ik bij een vriendin gegeten en die had me toch een partij lekker gekookt. En de foto is echt super crappy, maar dit eten[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlIngrediënten 1 pak miehoen (250 g) 1 bloemkool (in kleine roosjes) 3 el olie 3 el sojasaus (flesje 250 ml) 2 tl sambal 1 bakje gerookte zalmsnippers (250[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 250 g pruimen (rijp, stevig) 3 bosuitjes (in ringetjes) 1 eetlepel sojasaus 2 eetlepels zoete chilisaus sambal badjak zet alles op mijn[...]
Bron: ah.nlDe laatste tijd eten wij steeds minder vlees. In veel gerechten mis je het niet. Dat geldt ook voor deze bonenstoofschotel. In eerste instantie wilde ik dit[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nl2 personen 6 grote bladeren van een Chinese kool, scheutje sojasaus (kikkoman) Voor de vulling: 1 middelgrote ui gesnipperd, teen knoflook, 150 gram wortel in[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nlAls ik zin heb in een Oosterse roerbak, maak ik dit recept van tjap tjoy als ik zin heb in vrij milde Oosterse smaken en ik maak het recept van de Oosterse[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlEigenlijk zou de titel van dit bericht Veganistisch Maastricht mogen heten, want alvorens ik ooit voet heb gezet in een vegetarisch restaurant heb ik wel in[...]
Bron: veggievariation.blogspot.nlEén van onze favorieten Vandaag een favoriet gerecht bij ons thuis. Favoriet bij mij omdat ik er bergen groenten en knoflook in verwerk en iedere keer een[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlvoor 4 personen Gepofte aardappelen 4 grote aardappelen (geschrobd) en 15 minuten gekookt 3 middelgrote uien (in dunne repen gesneden) 2 tl knoflookpoeder 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 8 drumsticks, uitgebeend en in kleiner stukjes gesneden (bewaar botten voor bouillon) of als jij de uitbenen niet zo zien zitten, gewoon[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 1 Hele kip (bij voorkeur scharrel of biologisch) - laat 'm in stukken hakken 1 Fles rode Italiaanse wijn (bv. Chianti) 8 Goede[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen 500 gr doorregen rundvlees in blokjes 3 el arachide- of wokolie 3 uien of sjalotjes (fijn) 3 el ketjap of chinese sojasaus 3 teentjes knoflook[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Gepofte aardappelen 4 grote aardappelen (geschrobd) en 15 minuten gekookt 3 middelgrote uien (in dunne repen gesneden) 2 tl knoflookpoeder 3[...]
Bron: smulweb.nlEen frittata is een Italiaanse versie van een gevulde omelet en foe yong hai is een Chinese versie van een gevulde omelet. In dit recept mix ik de recepten. Ik[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nl