Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 18 recepten
De gefrituurde kappertjes, die ik vorige week op mijn blog publiceerde, hebben wederom een bestemming gevonden. Niet alleen als smaakmaker over de salade die[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comGerechten met paddestoelen horen bij de herfst. Recepten met deze "groenten" staan in dit jaargetijde in bijna elk magazine. Het woord groenten staat bewust[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comOp deze nog mooie nazomer zondagmiddag had ik weinig zin om tijd te besteden aan het avondeten. Vandaag houd ik het op een makkelijke maaltijd. Als je van een[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comVoor het maken van deze heerlijke ‘ondersteboven’ hartige taart kan je een tarte tatin pan gebruiken (van koper of een gietijzeren). De pan moet[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comWat is een Wieringer Stik. Dit was voor mij en mijn collega’s tot gisterenmorgen ook een groot raadsel. In de auto naar de bestemming van ons jaarlijks[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comDe smaak van het kokkerellen zit er al weer in. Eenmaal begonnen met bloggen en kan nu al niet meer stoppen. Na de heerlijke Italiaanse maaltijd, penne met[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comOp mijn IPhone staan diverse Apps welke ik met regelmaat en succes gebruik, zoals Bus, Trein, Buienrader en Verkeer. Sinds kort heb ik ook een 'App' van Jamie[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comDit is mijn inzending voor het Food Blog Event mei 2010 Asperges Elk voorjaar staat bij mij thuis regelmatig een gerecht met asperges op het programma. Niet[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comVandaag heb ik weinig tijd (en zin gehad) om een uitgebreide avondmaaltijd op tafel te zetten. De voorjaarsschoonmaak nam meer tijd in beslag dan ik gedacht[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comSinds kort ben ik in het bezit van het kookboek Simple Pleasures van Annabel Langbein. Zij is bekend van 24kitchen en ook Foodies publiceert regelmatig haar[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comMet de aankoop van mijn nieuwe fornuis kreeg ik ook een kookworkshop cadeau. Of eigenlijk een masterclinic. Onderleiding van de Franse chefkok Patrick Boisjot[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comNogmaals, ik kan er geen genoeg van krijgen. Vandaag weer op het menu: Asperges, maar dan in een Oosterse variant. Omdat het zo lekker is. Roergebakken[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comEen dag in het teken van bakken en braden. Ik was het al van plan, want voor mijn verjaardag wil ik een taart en cake bakken voor diegene die een een kopje[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comEen kleine maar grootse smaakmaker. Wie doet het niet. Een salade garneren met een extra smaakmaker. Meestal gebruikte ik een paar schaafsels Parmezaanse kaas,[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comVoor het bereiden van een smaakvolle risotto heb je geduld nodig. Naast het klaarzetten van de ingrediënten en het snijden van de verschillende groenten sta je[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comNa een dag met alleen maar regen toch nog wat vrolijks in de keuken. Niet alleen voor het oog veel kleur, maar ook de smaakpapillen krijgen hierdoor een boast.[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.com