Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 12 recepten
Eigenlijk hou ik wel van deze tijd van het jaar. Buiten in de tuin is weinig of niets te doen. Af en toe zaden strooien of vetbollen ophangen voor de[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comAls ik witlof koop, denk ik altijd aan mijn opa van vaders kant. Opa kwam regelmatig op zondag bij ons eten. Hij werkte op de tuinderij van mijn tante en daar[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comKruisbessen met Griekse yoghurt Dit is een eenvoudige manier om kruisbessen te bereiden: Roosteren Bestrooi de kruisbessen met wat ruwe rietsuiker, vlokjes[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comNa enkele weken in een weckpot in het donker eindelijk verlost en geproefd. De vijgen in Port geserveerd met slagroom. Een ware traktatie na een heerlijk[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comAsperges zijn weer volop verkrijgbaar. Door het warme voorseizoen zijn de asperges er erg vroeg bij dit jaar. Al diverse malen dit voorjaar stonden deze[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comDe vakantie is geboekt en “We’er going to Ibiza”. Het liedje van de Vengaboys speelde het hele weekend al in mijn hoofd. Even geen regen,[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comElk weekend maak ik een fietstocht naar een Landwinkel om verse melk en eieren te kopen. Deze boerderijwinkel heeft naast deze verse producten ook een groot[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comNogmaals, ik kan er geen genoeg van krijgen. Vandaag weer op het menu: Asperges, maar dan in een Oosterse variant. Omdat het zo lekker is. Roergebakken[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comAsperges: Ik kan er geen genoeg van krijgen. Het seizoen is nog niet afgelopen en deze heerlijkheden zijn nog steeds verkrijgbaar en smaken naar meer. Vele[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comEen gerecht gemaakt op de plancha of wel teppan yaki. Met mijn nieuwe fornuis heb ik allerlei mogelijkheden om diverse kooktechnieken te gebruiken. Eén van de[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comHoewel het huidige weer het anders voorstelt, het is toch echt najaar. De kalender geeft aan november en dat is tijd voor wild. Niet dat ik dat zelf vaak wild[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comDe pompoen is voor mij een groente die ik veel verwerk in mijn keuken. Als hoofdbestanddeel in een warme, smaakvolle soep, als een puree in plaats van de[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.com